DIADERMINE: beautyproducten met een lange geschiedenis

In 1904 kochten de broers Cornelio en Giambattista Bonetti het patent voor DIADERMINE. De emulsie van water en olie met een lichte textuur vormde de basis voor een dermatologische schoonheidsverzorging. De medicinale crèmes uit Frankrijk waren aan het begin alleen verkrijgbaar in apotheken. Later volgden ook drogisterijen en parfumerieën. Het merk houdt zich sinds die tijd intensief bezig met de ontwikkeling van kwalitatief goede gezichtsverzorging en speelt in op diverse behoeften. Het accent ligt hierbij op de verzorging van de rijpere huid.

DIADERMINE-crèmes voor verschillende behoeften

De gezichtsverzorging van DIADERMINE is geschikt voor vrouwen vanaf een jaar of dertig met verschillende behoeften. Op deze leeftijd heeft de huid door invloeden van buitenaf en het natuurlijke verouderingsproces vaker te maken met droogheid en irritaties. De huid verliest steeds meer aan elasticiteit en veerkracht. De eerste rimpeltjes tekenen zich af. Wil je de innovatieve producten van DIADERMINE kopen? Dan kun je bij parfumdreams terecht voor oogcrèmes, dag- en nachtcrèmes, serums en ampullen voor allerlei behoeften van je huid:

  • Slappe huid: uv-licht en het natuurlijke verouderingsproces zorgen dat het lichaam minder collageen en elastine produceert. Na verloop van tijd wordt je huid minder stevig en elastisch. Producten met plantaardig hyaluron hydrateren. De huid ziet er daardoor voller uit.
  • Droge huid: naarmate je huid ouder wordt, breekt het moment aan dat ze niet meer in staat is om zich voldoende te hydrateren. Het verlies aan huideigen lipiden en verschillende invloeden van buitenaf zorgen dat de beschermende huidbarrière uit balans raakt. De nachtverzorging van DIADERMINE bevat soja-hyaluron dat de huid hydrateert en ook glad maakt. Urea stimuleert de regeneratie van de huid. Producten met sheabutter en amandelolie bieden een intensieve verzorging en hebben een diep regenererende werking.
  • Roodheid en jeuk: huidirritaties kunnen het gevolg zijn van een verkeerde verzorging. Crèmes van DIADERMINE bevatten bisabolol en rozenwater en kalmeren de huid. Ze helpen je om roodhuid te verminderen.

De huidverzorgingsproducten van DIADERMINE zijn uitsluitend afkomstig van veilige, natuurlijke bestanddelen om te garanderen dat je huid de producten zo goed mogelijk verdraagt. Ze combineren dermatologische en plantaardige werkzame stoffen. Twijfelachtige toevoegingen tref je er niet in aan. Bij parfumdreams vind je naast dagcrèmes van DIADERMINE voor diverse behoeften ook DIADERMINE-oogcrèmes. Ze verminderen tekenen van vermoeidheid, wallen en hydrateren de gevoelige delen rond de ogen.

Koop DIADERMINE bij parfumdreams

DIADERMINE biedt verschillende verzorgingslijnen voor diverse huidtypen en behoeften. Het merk heeft naast producten voor de huid vanaf 30 jaar ook antirimpelcrèmes voor de rijpere, veeleisende huid van 55 jaar of ouder. De crèmes gaan tekenen van veroudering tegen en laten de huid er fijner uitzien. Ontdek de verzorgende cosmetica van DIADERMINE bij parfumdreams.