Piz Buin

4
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

PIZ BUIN – bescherming tegen de zon en verzorging voor ieder huidtype

Al meer dan 70 jaar is het Zwitserse merk PIZ BUIN een erkende specialist voor hoogwaardige zonneproducten. Al rond 1960 kregen de zonnebrandmiddelen een beschermingsfactor, die de huid beschermde tegen de schadelijke invloed van zonlicht. Sindsdien overtuigt de fabrikant met nog meer luxe producten voor de verzorging van gezicht en lichaam, zoals zonnesprays die ervoor zorgen dat je sneller bruin wordt, verkoelende aftersun mousse en zonnebrandolie.

Het verhaal achter de zonnebrandcrème van PIZ BUIN

De aanleiding voor het eerste zonneproduct van PIZ BUIN was een zomerwandeling op de gelijknamige berg op de grens tussen Oostenrijk en Zwitserland. In 1938 waren er nog geen goede zonneproducten, zodat de huid van Franz Greiter, een jonge scheikundestudent en bergbeklimmer, tijdens die tocht verbrandde. Jaren later was dat voor hem aanleiding om het eerste zonneproduct voor alpinisten te ontwikkelen.

In samenwerking met zijn vrouw Marga, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, bracht Greiter vanaf 1946 de zogeheten gletsjercrème op de markt, onder de merknaam PIZ BUIN. Sindsdien hebben de uitvinders de beproefde formule continu verder ontwikkeld. Dankzij de gecombineerde kennis op het gebied van cosmetica en scheikunde ontstonden er in de loop der jaren tal van innovatieve cosmeticaproducten, waaronder verschillende zonnecrèmes, fluids, sprays, zelfbruiners en aftersun van PIZ BUIN.

Beschermende en verzorgende zonneproducten van PIZ BUIN voor verschillende huidbehoeften

Wanneer je de producten van PIZ BUIN kopen wilt, vind je bij parfumdreams een groot aanbod aan zonnecosmeticaproducten voor verschillende huidbehoeften. Deze zijn gebaseerd op moderne onderzoeksresultaten en bevatten hoogwaardige bestanddelen, die de huid beschermen en tegelijkertijd verzorgen. Ze overtuigen door gemakkelijk aan te brengen formules, die geen kleverige resten achterlaten en hebben een aangenaam frisse, bloemige geur.

Populair zijn de zonnebrandcrèmes van PIZ BUIN met een ultralichte formule, die snel intrekken, hydrateren en met de huidbeschermende antioxidant vitamine E vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Daarnaast biedt de producent ook andere dermatologisch geteste zonnebrandmiddelen die effectief bescherming bieden tegen uv A- en uv B-stralen:

  • Piz Buin Tan & Protect De zweet- en waterbestendige oliën, lotions en sprays beschermen de huid tegen beschadiging door de zon. Ze trekken snel in, zonder een kleverig gevoel op de huid achter te laten. Tegelijkertijd versterken ze het bruiningsproces door illumitone.
  • Piz Buin Mountain: speciaal voor in de bergen zijn er lippenstiften en gletsjer- en zonnebrandcrèmes met edelweissextract, die de huid beschermen tegen de zon en langdurige huidbeschadiging. Ze zijn verrijkt met een Cold Shield-complex, dat voor langdurige hydratatie zorgt. Het beschermt de huid tegen wind en extreme kou.
  • Piz Buin After Sun: ook nadat de huid heeft blootgestaan aan de zon, heeft hij erg veel aandacht nodig. Dan komt de After Sun-serie van PIZ BUIN perfect van pas. Deze kalmeert de aan de zon blootgestelde huid en zorgt voor een intensieve hydratatie.

Met de hoogwaardige producten van PIZ BUIN kun je je huid in ieder seizoen tegen de zon beschermen. De producten hebben een lichte formule en kunnen daardoor ook uitstekend dagelijks onder de make-up worden gedragen.

Koop zonneproducten van PIZ BUIN

Ben jij op zoek naar een hoogwaardig zonneproduct dat je huid beschermt tegen schadelijke uv A- en uv-B-stralen? Bij parfumdreams vind je naast verzorgende zonnebrandcrèmes van PIZ BUIN ook lotions voor de gevoelige huid, sprays met bruiningsactivator, zonnebrandolie en lipverzorging met beschermingsfactor. Na het zonnebaden kalmeren hydraterende aftersunproducten de huid en zorgen ze ervoor dat je bruine kleurtje lang mooi blijft.