PROMOPREMIUM
Proceanis - Voedingssupplementen - Advanced Beauty Formula Hyaluron DrinkProceanis - Voedingssupplementen - Advanced Beauty Formula Hyaluron Drink Proceanis - Voedingssupplementen - Advanced Beauty Formula Hyaluron Drink

Voedingssupplementen
Hyaluron Drink Advanced Beauty Formula van Proceanis

2
200 ml
PROMO

BP: € 194,05* / 1000 ml 200 ml

Direct leverbaar

Fire € 38,81*
Adviesprijs € 51,75*
je bespaart: -25% je bespaart: -33%
2 x 200 ml
PROMO

BP: € 174,83* / 1000 ml 2 x 200 ml

Direct leverbaar

Fire € 69,93*
Adviesprijs € 93,24*
je bespaart: -25% je bespaart: -32%
Uitverkocht
 
Artikelnr. 880228

Beschrijving van Voedingssupplementen Hyaluron Drink Advanced Beauty Formula van Proceanis

Productlijn: Verzorging
Lijn: Voedingssupplementen
Naam: Hyaluron Drink Advanced Beauty Formula

Ondersteun uw natuurlijke schoonheid en welzijn van binnenuit met de hoogwaardige Advanced Beauty Formula Hyaluron Drink van Proceanis. Dit is een voedingssupplement dat volgens de strengste kwaliteitscriteria wordt geproduceerd en een positieve invloed heeft op onder meer de huidconditie, maar ook uw algemeen welzijn. Het voedingssupplement wordt geleverd in een flacon van 200 ml, wat voldoende is om 20 dagen. Ook een drinkglas is inbegrepen.

Vragen over het product?

Ingrediënten van Voedingssupplementen Hyaluron Drink Advanced Beauty Formula van Proceanis

Wasser, Granatapfel-Extrakt (5 %), Kokosblütensirup (5 %), Hyaluronsäure, Vitamin C, natürliches Aroma, Konzentrat aus Karotte, Konzentrat aus Saflor, Zitronensaftkonzentrat, Kaliumsorbat, Zink, Niacin, Vitamin A, Vitamin B2, Biotin

Toepassing van Voedingssupplementen Hyaluron Drink Advanced Beauty Formula van Proceanis

Neem 1 x per dag 10 ml in, ongeacht het tijdstip van de dag en ten minste een half uur voor een maaltijd. De bijgevoegde maatbeker maakt de dosering zeer eenvoudig.


U kunt het beste een paar seconden in uw mond houden voordat u het inslikt. Enzymen in het speeksel helpen om de moleculaire ketens te scheiden. Hierdoor kan het hyaluronzuur bijzonder goed door het lichaam worden opgenomen. Omdat het huidvernieuwingsproces een paar weken kan duren, wordt een periode van minstens 40 dagen aanbevolen om de eerste resultaten te zien en te voelen. Wij bevelen met name aan om tijdens de eerste vier weken te beginnen en voldoende te zorgen met vloeistof.

Klantenbeoordelingen
5 (2 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops. Beoordelingen worden niet op echtheid gecontroleerd

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon