Sexy Hair - Vibrant Sexy Hair - Color Lock Color Conserver Conditioner Sexy Hair - Vibrant Sexy Hair - Color Lock Color Conserver Conditioner

Vibrant Sexy Hair
Color Lock Color Conserver Conditioner van Sexy Hair

1
 
300 ml
-34%

BP: € 4,48* / 100 ml 300 ml

Direct leverbaar

€ 13,45*
€ 20,29*
 
1000 ml
-34%

BP: € 2,83* / 100 ml 1000 ml

Direct leverbaar

€ 28,28*
€ 42,66*
Uitverkocht
 
Artikelnr. 101940

Klanten kochten ook

Beschrijving van Vibrant Sexy Hair Color Lock Color Conserver Conditioner van Sexy Hair

De Color Lock Color Conserver Conditioner van Sexy Hair verzorgt gekleurd haar en ondersteunt een langdurige, intensieve kleur. De sulfaatvrije kleurbeschermingshaarverzorging is verrijkt met waardevolle oliën die hun kracht al na de eerste toepassing ontvouwen. Gekleurd haar krijgt de verzorging die het nodig heeft en wordt beschermd tegen haarbreuk. De Color Lock Color Conserver Conditioner uit de Vibrant Sexy Hair-serie sluit de kleur tot 10 weken in het haar en voorkomt verbleken.

Heldere kleurglans voor gekleurd haar

De conditioner wordt na het wassen op vochtig haar aangebracht en na een korte inwerktijd uitgespoeld. De rozenolie in de Color Lock Color Conserver Conditioner hydrateert het haar, beschermt het tegen beschadiging en verzegelt het haar, waardoor de houdbaarheid van de kleuring verbetert. Het ontsluit ook een heerlijk verleidelijke geur. De amandelolie bevat belangrijke vetzuren die het haar versterken en voedende vitamines die het een verlichtende glans geven. In combinatie met andere producten uit de Vibrant Sexy Hair-serie zoals de Color Lock Color Conserver Shampoo wordt het resultaat geïntensiveerd.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
5 (1 Klantenbeoordeling)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon