Sexy Hair - Vibrant Sexy Hair - Color Lock Color Conserver Shampoo Sexy Hair - Vibrant Sexy Hair - Color Lock Color Conserver Shampoo

Vibrant Sexy Hair
Color Lock Color Conserver Shampoo van Sexy Hair

1
 
300 ml
-34%

BP: € 4,48* / 100 ml 300 ml

€ 13,45*
€ 20,29*
 
1000 ml
-34%

BP: € 2,83* / 100 ml 1000 ml

€ 28,28*
€ 42,66*
Uitverkocht
 
Artikelnr. 101944

Klanten kochten ook

Bestsellers

Beschrijving van Vibrant Sexy Hair Color Lock Color Conserver Shampoo van Sexy Hair

De Color Lock Color Conserver Shampoo uit de Vibrant Sexy Hair-serie is speciaal ontwikkeld voor gekleurd en krullend haar. De verfrissende formule reinigt, beschermt en hydrateert het haar en geeft het een levendige kleur met een stralende glans. De kleur wordt verzegeld en de kleurvastheid wordt tot 10 weken beschermd. De shampoo is sulfaatvrij, waardoor de conditie van het haar in korte tijd kan worden verbeterd en er een blijvende bescherming tegen haarbreuk bestaat. De Color Lock Color Conserver Shampoo is verrijkt met verleidelijk geurende rozen- en amandelolie.

Bescherming en verzorging voor gekleurd en krullend haar

Dankzij zijn onverzadigde vetzuren hydrateert de rozenolie in de Color Lock Color Conserver Shampoo veel en herstelt broos haar. Dankzij de kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen beschermt het ook de hoofdhuid. Ook de amandelolie hydrateert het haar en de hoofdhuid en voorkomt roos en gespleten haarpunten. De spray geeft een intense glans en legt zich als een beschermende laag om het haar. De Color Lock Color Conserver Shampoo van Sexy Hair is geschikt voor de dagelijkse haarverzorging van gekleurd haar. Voor een nog stralender resultaat wordt ook aanbevolen de Color Lock Color Conserver Conditioners te gebruiken.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
5 (1 Klantenbeoordeling)