bebe

1
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

bebe: ongecompliceerde huidverzorging voor de jonge huid

Het merk bebe staat al ruim 50 jaar bekend om huidverzorging. Alfred Riese heeft bebe-verzorging bedacht. Hij ontwikkelde een crème voor baby's en kleine kinderen die geen conserveringsmiddelen bevat. Oorspronkelijk wilde hij zijn innovatie B.B noemen, naar de initialen van de Franse actrice Brigitte Bardot. Dat stond het merkenrecht in die tijd niet toe. Hij besloot dan maar om de initialen in kleine letters te gebruiken. Zo zag het merk bebe het licht. In Duitsland is het tot op de dag van vandaag een van de populairste merken babyverzorging.

Hoe verging het het merk bebe verder?

In de jaren tachtig werd rondom de eerste bebe-crème een compleet verzorgingsassortiment samengesteld. Er volgden reinigingsdoekjes voor make-up, gezichtswater, hydraterende crèmes, lipverzorging en nog veel meer. Zo werd het assortiment en ook de doelgroep verder verbreed. Het merk verlegde de aandacht van alleen babyverzorging naar verzorging voor jonge vrouwen. In 1995/1996 werd het merk dan opgesplitst in twee onderdelen:

  • Bebe milde verzorging met producten voor baby's en kleine kinderen
  • Bebe Young Care met gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten voor de jonge huid

Vanaf het begin gaat de kleur roze samen met bebe. Het staat voor de jeugd en puurheid waarmee het merk verbonden is. Rozige wangen en een rozige huid – dat is haalbaar met de verschillende verzorgingslijnen van bebe.

Waarvoor staat het merk bebe?

Het merk bebe staat voor vriendschap, openheid en gemeenschap. Vooral jonge mensen en de jonge huid zijn de doelgroep van het merk. De producten zijn naar huidtype te selecteren en zo is er voor ieder wat wils. Gecombineerde huid, droge huid of gevoelige huid – de verzorging van bebe is voor iedereen en voor elke gelegenheid geschikt.

Bij bebe gaat een natuurlijk karakter boven perfectie. Individualiteit en persoonlijkheid staan voorop. Het is nadrukkelijk gewenst om de eigen kenmerken te benadrukken. Het merk wil jonge mensen helpen om het leven lichter te maken. Verder zijn authenticiteit en veelzijdigheid belangrijk en bebe beschikt hiervoor over een groot assortiment. Be you.Be true – dat is de slogan van het merk en dat komt in elk afzonderlijk product tot uiting.

Koop producten van bebe: parfumdreams heeft een ruime keuze

Je kunt bij parfumdreams tal van producten van bebe kopen en comfortabel thuis laten bezorgen. Laat je overtuigen door het uitgebreide assortiment en profiteer van de veelzijdigheid van bebe. Ook de cadeausets zijn bij parfumdreams verkrijgbaar. Daarin tref je een goede selectie van het assortiment aan. Zo kun je verschillende producten uitproberen en combineren.