Make-up remover

117 Artikel
1817
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Make-up - remover: grondig afschminken eenvoudig gemaakt

Om ervoor te zorgen dat onze huid er goed uitziet en gaaf blijft, is verzorging nodig. Verwijder daarom dagelijks zorgvuldig de make-up van je gezicht. Voor dit doel kan warm water zonder meer geschikt zijn. Om echter de laatste sporen van make-up te verwijderen is het gebruik van een make-up remover aan te raden. Deze removers verwijderen alle achtergebleven resten uit de poriën en zorgen voor een stralende teint.

Een overzicht van verschillende make-up removers

Make-up laat je huid stralen. Het verdoezelt oneffenheden en dekt pukkels of puistjes af en neutraliseert rode plekken. Iedereen gebruikt om een andere reden make-up. Maar blush, lippenstift, wenkbrauwproducten, concealers en nog veel meer moet elke avond van het gezicht worden verwijderd. Als je jouw huid van make-up bevrijdt, laat je deze ademen. Zo blijft de huid egaal en soepel.

  • Reinigingsmelk: De reinigingsmelk zit vaak in een handig flesje. Op een wattenschijfje kun je het product eenvoudig aanbrengen op je huid. Verwijder de make-up in zacht draaiende bewegingen. Aansluitend kun je de reiniging van de huid met lauwwarm water en wat tonic afsluiten.
  • Micellair water: Met een zuiverend afschminkwater is een aangename en poriediepe reiniging mogelijk. Doe het product op een wattenschijfje en verwijder de make-up zorgvuldig van het gezicht. Achteraf reinigen met warm water is niet nodig.
  • Reinigingsschuim: Doe een beetje reinigingsschuim in de hand en schuim het met een beetje water op. Zo kun je jouw gezicht heel eenvoudig en aangenaam mild reinigen.
  • Afschminkdoekjes: Deze make-up remover is handig voor thuis en onderweg. Neem een of twee doekjes uit de verpakking en verwijder de make-up zorgvuldig van je gezicht. Gooi de doekjes vervolgens weg.

Een grondige gezichtsreiniging met een oog make-up remover behoort tot de dagelijkse make-uproutine. Alleen wie zijn huid verzorgt, kan make-up en vuildeeltjes verwijderen. De huid raakt niet verstopt en er kunnen minder makkelijk pukkels en puistjes ontstaan.

De juiste make-up remover voor jouw huidtype

Voor een droge en gevoelige huid is milde verzorging raadzaam. Maak gebruik van make-up remover olie met hydraterende verzorgende stoffen. Deze stoffen ondersteunen de opperhuid bij het aanmaken van nieuwe cellen en zorgen voor een aangenaam gevoel van de huid.

Techniek bij droge en gevoelige huid: Spoel de reinigingsmelk of reinigingsmousse met lauwwarm water af. Gebruik niet al te warm water. Dat kan extra irriterend zijn voor de huid. Na het afdrogen moet je de huid met thermaal waterspray of een lichte crème verzorgen.

Bij een vette of gecombineerde huid is een diepteverzorging nodig. Deze neemt overtollig vet en talg met de make-up mee op. Make-up removers die je aansluitend met water af kunt spoelen zijn hiervoor het meest geschikt. Door de zuiverende verzorgingsroutine is de huid optimaal gereinigd en ontspannen.

Techniek bij vettige of gecombineerde huid: Verspreid een beetje olievrije make-up remover met water gelijkmatig over je gezicht. Spoel het product zorgvuldig af om ook de laatste make-upresten te verwijderen. Gebruik nu wat reinigingswater om de huid tot rust te brengen.

De passende make-up remover bij parfumdreams kopen

Of het nu is voor een droge, gevoelige of vettige huid: voor elk huidtype is er de passende make-up remover. Zorg ervoor dat je elke dag make-up, zweet en vuil van je huid verwijdert. Zo kan de opperhuid zich probleemloos herstellen van de inspanningen van overdag. Maak de verzorging vervolgens af met een crème, zodat de huid kan regenereren – voor een mooie, egale huid.