Eisenberg

39
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Eisenberg-cosmetica: multiculturele zinnelijkheid voor hem en haar

Eisenberg combineert de ervaring van een multicultureel genie met wetenschappelijk onderzoek. De persoonlijkheid van de oprichter van het bedrijf, José Eisenberg, is bepalend voor de geuren van het gelijknamige imperium. Zijn passie is tijdloze schoonheid in al haar vormen. Deze compromisloze instelling is ook merkbaar bij Eisenberg-parfum en Eisenberg-cosmetica: de producten zijn onmiskenbaar en omhullen de drager met een wolk van welbevinden.

Het levensverhaal van José Eisenberg is een schoolvoorbeeld van de triomf van de menselijke wilskracht. Wie parfum en cosmetica van Eisenberg kopen wil, omhult zich met de geest van passie en esthetiek.

Even hoogwaardig als Eisenberg-parfum is ook Eisenberg-cosmetica. Alle verzorgingsproducten voor lichaam en gezicht bevatten de trio-moleculaire formule. Deze gepatenteerde combinatie van natuurlijke werkzame stoffen is het resultaat van 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. Samen met grondstoffen als diamantstof en puur goud bieden ze een effectief wapen in de strijd tegen huidveroudering.

Eisenberg-cosmetica: haal diep adem en laat los

Het merk staat voor luxe en moderne technologieën: die komen samen in de gezichtsverzorging van Eisenberg, die verrijkt is met waardevolle bestanddelen. Hier vinden liefhebbers van luxe alles wat ze van een goede lijn gezichtsverzorgingsproducten mogen verwachten: van gezichtsreiniging tot serum tot gezichtscrème biedt Eisenberg goed doordachte cosmetica, die overtuigt door haar effectiviteit.

Eisenberg heeft ook de wereld van de geuren veroverd: de damesgeuren van Eisenberg staan voor weelderige vrouwelijkheid. Gouden accenten maken de flacons echte blikvangers. De herengeuren van Eisenberg hebben juist zilveren details. De inhoud staat voor klassieke parfumkunst met oriëntaalse en andere bijzondere noten.

Koop parfum en cosmetica van Eisenberg

Ontdek de luxe wereld van Eisenberg bij parfumdreams. Verwen je huid met een rijke verzorging voor de veeleisende huid en omhul je met betoverende geuren. Bij parfumdreams vind je dat alles voor een vriendelijke prijs!