Je favoriete producten tegen een bijzondere prijs

Menu

Parfumdreams

Scheermesjes

10 Artikel

Scheermesjes voor vrouwen – voor een gladde huid over het hele lichaam

Voor veel vrouwen is een gladde huid zonder haren een schoonheidsideaal waarin zij veel tijd investeren. Maar het maakt niet uit of het om benen, oksels of de schaamstreek gaat: Voor een grondige en huidvriendelijke scheerbeurt zijn kwalitatief hoogwaardige scheermesjes voor vrouwen belangrijk. Met scherpe mesjes en een gemakkelijk te manoeuvreren kop komt het scheermes moeiteloos op alle plaatsen die van haren moeten worden ontdaan.

Uitermate duurzaam: Het veiligheidsscheermesje voor vrouwen

Vele vrouwen willen hun lichaamsverzorging steeds duurzamer en milieuvriendelijker maken. Voor dat doel is een veiligheidsscheermesje voor vrouwen uitermate geschikt. Deze is voor het grootste deel volledig van metaal gemaakt, zodat hij zeer hoogwaardig aanvoelt en geen overbodige plastic onderdelen bevat. De mesjes worden er apart ingezet en kunnen aan beide kanten worden gebruikt. Een mesje van een veiligheidsscheermes kan dus zonder problemen twee keer zo lang worden gebruikt in vergelijking met het mesje van een gewoon scheermes voor vrouwen.

Het elektrische scheerapparaat voor dames: perfect voor droog scheren

Een elektrisch scheerapparaat heeft zowel voor- als nadelen:: bij gebruik gaat alles zeer snel en het risico dat je je snijdt is bijna nihil. Een volledig glad scheerresultaat is met een elektrisch scheerapparaat voor vrouwenechter niet mogelijk. Wat op het eerste gezicht een nadeel lijkt, kan echter voor sommigen een voordeel betekenen:

Als het haar alleen moet worden gekort, is een elektrisch scheerapparaat uiterst geschikt. Vaak worden bij het apparaat ook hulpstukken meegeleverd waarmee de gewenste haarlengte kan worden ingesteld. Scheren met een elektrisch scheerapparaat kan echter ook nuttig zijn als eerste stap voordat men overgaat op nat scheren. Vooral als het haar al erg lang is, zou puur nat scheren veel te lang duren, omdat het scheermes dan heel vaak moet worden afgespoeld.

Het kopen van scheermesjes en scheerapparaten voor vrouwen bij parfumdreams

Hoogwaardige scheermesjes, veiligheidsscheermesjes en scheerapparaten voor vrouwen vind je op parfumdreams. Vergeet niet de scheermesjes regelmatig te vervangen, om je huid niet onnodig te belasten. Na het scheren verheugt je huid zich bovendien op een rijke bodylotion met verzorgende stoffen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube