Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams
Primavera 1 Artikel

Primavera etherische olie

Zijn persoonlijke enthousiasme voor de rijkdom van de plantenwereld leidde tot de oprichting van Primavera in 1986. Sindsdien wordt het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor heeft in Oy-Mittelberg, buiten de grenzen van Duitsland erkend als een merk voor natuurlijke cosmetica, wellness en aromatherapie. Dit is niet alleen te danken aan de hoge kwaliteitsnormen bij de productie van aromatische oliën, lichaamsverzorgingsproducten en kamergeuren. De filosofie van het label omvat ook het niet testen op dieren, het promoten van eerlijke handel en de voorkeur voor biologische ingrediënten.

Natuurlijke essences voor gezondheid, lichaamsverzorging en ontspanning

Primavera legt zich toe op de zorgvuldige productie van pure oliën en essences. Deze producten worden individueel aangeboden als essentiële oliën voor het medicijnkastje of als kalmerende geuroliën. Daarnaast worden onvervalste ingrediënten gebruikt in de formules van gecertificeerde natuurlijke cosmetica en in de wellnesscollecties. De kamergeuren creëren niet alleen een aangename sfeer, maar kunnen ook worden aangepast aan je emotionele behoeften. De voedende, revitaliserende en reinigende kracht van biologisch geteelde planten wordt ook gebruikt voor cosmetische producten die zijn afgestemd op het individuele karakter van huid en haar.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube