Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Nagelolie & -penselen

12 Artikel

Nageloliën en verzorgingsstiften: kleine vitaminebommetjes voor mooie vingers

Zoek jij naar een eenvoudige manier om je nagels te verzorgen? Nageloliën en verzorgingsstiften zijn handige hulpmiddelen voor thuis of onderweg. Deze formule trekt snel in en zorgt voor een gezond uiterlijk. Maak een eind aan een gebarsten nagelhuid en gespleten nagels. Met de volgende bestanddelen blaken je nagels van kracht:

  • Abrikozenpitolie: Het verzorgt de droge huid en geeft je nagels een zachte glans. Microscopisch kleine schades aan je nagel kunnen zich zo herstellen. Deze nagelverzorgingsolie verspreidt bovendien een typische, aangename geur.
  • Jojobaolie: Deze verwent de huid en nagels met vocht. Bovendien ondersteunen zijn antimycotische eigenschappen bij nagelschimmel en voorkomen ze dat je opnieuw besmet wordt.
  • Arganolie: Deze vormt een beschermingsfilmpje over de huid, versterkt de nagel en zorgt voor soepelheid.
  • Vitaminen: Veel nageloliën zijn verrijkt met vitamine A, C, E en enkele soorten vitaminen B. Hun antioxidatieve werking beschermt de huidcellen tegen vrije radicalen.

Of je nagelolie nu aanbrengt met een penseel of met een handige nagelverzorgingsstift: beide varianten zorgen voor een gezond uiterlijk van je nagels. Ook als je kunstnagels draagt, zul je de nagelriem intensief moeten verzorgen. De handige nageloliestift verandert deze noodzakelijkheid in een aangenaam ritueel. Met zijn slanke vorm past hij in elke tas. Dit maakt hem tot een onmisbare begeleider voor onderweg.

Waarom cuticle oil tot de nagelverzorgingsroutine zou moeten behoren

Als je jouw handen regelmatig met een voedende handcrème verwent, heb je al veel gedaan op het gebied van nagelverzorging. Dit betekent niet dat je geen nagelverzorgingsolie meer nodig hebt. Zijn formule zorgt ervoor dat de geconcentreerde bestanddelen precies daar terechtkomen waar ze het meest effectief zijn.

Heb jij last van probleemnagels? Dan zou een cuticle oil een vast bestanddeel van je nagelverzorging moeten zijn. Broze of gescheurde plekken kun je er weliswaar niet meer mee redden. Bij regelmatig gebruik blijft de nagel perfect verzorgd groeien. Hij wint aan kracht en is beter bestand tegen de alledaagse belastingen.

Zo gebruik je nagelverzorgingsolie

Nagelolie zit in een flesje, dat er uitziet als nagellak. Breng het met een penseel rondom je nagels op en masseer de geurende olie zachtjes in. Let er op dat je alles, inclusief de nagelriem, bewerkt. Gun je vingers daarna wat rust, zodat alles in kan trekken.

Nageloliestiftenzijn nog gemakkelijker in het gebruik. Ze geven net zoveel olie af als de huid kan opnemen. Hierdoor wordt de inwerktijd verkort en zijn je vingers sneller klaar voor gebruik. Wil je jouw nagels ook tussendoor nog een kleine kuur geven? Dan kun je absoluut niet zonder deze kleine beautyhulpen .

Vraag jij jezelf af hoe vaak je jouw cuticle oil moet gebruiken? Hierbij geldt: Meer is meer. Je nagels zullen blij zijn met zoveel dagelijkse toewijding. Laat de nagelolie gedurende de nacht intrekken. Zo kan het zijn werking perfect ontplooien. Ook de nagelstift tussendoor mist zijn uitwerking niet.

Nageloliën en verzorgingsstiften bij parfumdreams ontdekken

Penseel of stift? Je hoeft niet te kiezen. Het beste doe je beide varianten in je winkelmandje. Zet je nagelolie op het nachtkastje, zodat je deze elke avond voor het grijpen hebt. De nageloliestift stop je in je handtas, zodat het je middagpauze veraangenaamt. Verheug je op gezonde en verzorgde nagels die er mogen zijn.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube