Uitgroeispray

30 Artikel
23
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Uitgroeispray Snelle hulp voor als de kleur is uitgegroeid

Een uitgroeispray is uitermate geschikt om de tijd te overbruggen tot het volgende bezoek aan de kapper. Als je in de spiegel kijkt en ontdekt dat de kleur uit je haar is gegroeid en je wortels een andere kleur hebben, kun je gewoon naar een camouflagespray grijpen. De spray camoufleert de haaraanzet en kan zelfs grijs haar verbergen.

De kunst is om een uitgroeispray te vinden die qua kleur perfect bij je haarspoeling past. Als je je haar echter zelf verft en bekende merken gebruikt, kun je meestal een spray vinden die heel goed bij je haarkleur past. Of het nu gaat om een bruine uitgroeispray of een blonde uitgroeispray – voor ieder kleur haar kan je een passende tint vinden. En als het niet helemaal perfect past, maak je dan geen zorgen: De uitgroeispray kan je er weer uitwassen met water.

Hoe breng je de spray aan?

Uitgroeispray wordt meestal geleverd in een spuitbus met een fijne applicator. Hiermee kan je de spray op de gewenste plekken aanbrengen:

  • Schud de spray eerst goed zodat de kleurpigmenten gelijkmatig worden verdeeld.
  • Spuit met de uitgroeispray vervolgens langs je kruin op de haaraanzet. Het beste kan je de spray gebruiken na het stylen en als je haar droog is.
  • Bij het sproeien wordt een afstand van 15 tot 30 centimeter tot de haaraanzet aanbevolen.
  • De kleur zet zich af op de hoofdhuid en het haar. Niemand valt op deze manier iets op.

Het gebruik van een uitgroeispray is dus heel eenvoudig en gaat vlot. Je kunt de spray ook gebruiken als je last hebt van grijs haar.

Gebruik uitgroeispray tegen haaruitval

Om uitgroeispray goed te laten hechten en een natuurlijke look te creëren, heb je haar nodig. Dit betekent dat grote inhammen of haarverlies niet eenvoudig met de spray kunnen worden gecamoufleerd.

Kleine plekjes, die bijvoorbeeld ontstaan door circulair haaruitval, kun je met een camouflerende uitgroeispray verbergen. Zelfs plekken waar het haar gewoon iets dunner is, kunnen er weer voller uitzien met behulp van een gekleurde spray.

Koop camouflerende uitgroeisprays bij parfumdreams

Het maakt niet uit of je blond, bruin of rood haar hebt: bij parfumdreams vind je de passende uitgroeispray voor ieder haartint. Daarmee overbrug je de tijd tot de volgende kleurspoeling en laat je je haar toch glanzen in de gewenste tint.