Scalp scrub

7 Artikel
92
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Scalp scrub – intensieve verzorging van een gestreste hoofdhuid

Wanneer de hoofdhuid jeukt of schilfert, heeft ook het haar daaronder te lijden. Want problemen met je hoofdhuid kunnen ook leiden tot haaruitval. Daarom is het raadzaam om snel hulp in huis te halen om aan het lijden een einde te maken. Met een scalp scrub lukt het om de hoofdhuid te ontdoen van bijvoorbeeld productrestanten en dode huidschilfers. Hierdoor kan de huid weer ademen en krijg je een gezonde hoofdhuid.

Hoe kan een hoofdhuidscrub verlichting brengen bij jeuk en roos?

Roos of jeuk op je hoofdhuid zijn vaak een teken van verkeerde haarverzorging. Elke keer dat we ons haar wassen, reinigen we immers niet alleen het haar, maar ook de hoofdhuid. Als er heet water en verkeerde verzorgingsproducten worden gebruikt, wordt de beschermende zuurmantel van de huid snel aangetast. Vaak produceert de hoofdhuid in overvloedige mate talk als reactie, soms zijn haaruitval en heel droge plekken op de huid het gevolg. Dit kan echter worden verholpen met een hoofdhuidscrub. De scalp scrub kan:

  • de doorbloeding van de huid stimuleren
  • de hoofdhuid ontdoen van overtollige huidschilfers
  • voor een hydraterende werking zorgen
  • last van verstopte poriën en onzuiverheden verzachten
  • voor een gezonde hoofdhuid zorgen

en zelfs haaruitval stoppen als die wordt veroorzaakt door het gebruik van verkeerde haarproducten. Als je een droge, geïrriteerde of vette hoofdhuid hebt, dan kan een hoofdhuidscrub de gezondheid van je huid verbeteren.

Hoe werken scalp scrubs?

Scalb crubs zijn vooral bedoeld om de hoofdhuid te ontdoen van roos en stylingrestanten. Die blijven vaak erg hardnekkig in het haar en op je hoofdhuid zitten, wat een negatieve invloed kan hebben op de beschermende zuurmantel van de huid.

Hoe zorg ik voor een goede hoofdhuidscrub?

De meeste haarscrubs bevatten naast scrubkorreltjes hoogwaardige ingrediënten zoals

  • amandelolie
  • arganolie
  • kokosolie
  • jojobaolie

Deze plantaardige oliën kalmeren de huid en ondersteunen de genezing. Het resultaat is een gezonde hoofdhuid.

Koop scrub voor je hoofdhuid bij parfumdreams

De parfumdreams vind je talloze producten die je hoofdhuid en haar intensief verzorgen. Breng je haarverzorging op een hoger niveau.