Blokzeep

154 Artikel
107
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Blokzeep: hygiënische, duurzame reiniging

Blokzeep, ook wel vaste zeep genoemd, maakt een comeback en wordt gecompleteerd door vaste douchezeep (vaste douchegel) en vaste haarshampoo.

Hoogwaardige harde zeep is een populair cadeautje voor allerlei gelegenheden. Voor iedere smaak vind je bij ons de passende blokzeep: Exclusieve geurzeep of biologische zeep op basis van plantaardige olie is steeds vaker in badkamers te vinden.

In het assortiment van parfumdreams vind je blokzeep voor ieder huidtype, voor ieder deel van je lichaam en natuurlijk ook voor je gezicht en haar.

Vaste douchegel voor een gladde huid

Vaste douchegel doet in niets onder voor vloeibare douchegel. De zeep bevat eveneens hoogwaardige oliën uit de natuur, zoals fijne amandelolie, die de huid bij regelmatig gebruik glad en soepel maakt. Tegelijkertijd wordt voorkomen dat de huid uitdroogt.

Maar ook olijfolie is een veelgebruikt ingrediënt bij vaste douchegel. Exclusieve olijfolie verrijkt de zeep met waardevolle vetzuren en vitamine A, C, D en E.

Douchezeep kun je dagelijks gebruiken en schuimt net zo sterk als traditionele douchegel.

Duurzaam leven met vaste douchegel

Vaste zeep en douchegel zien er niet alleen mooi uit. Ze beschermen ook het milieu door hun compacte, natuurlijke verpakking en doordat ze erg lang meegaan. Afhankelijk van het gebruik gaan ze meerdere maanden mee.

Andere voordelen van blokzeep:

  • Het is vaak veganistisch: bij de productie worden geen dierlijke producten gebruikt
  • Het bevat nauwelijks water (vergeleken met vloeibare douchegel) en bespaart daardoor transportvolume.
  • De ingrediënten zijn vaak organisch.

Vaste douchegel met peelingeffect

Zorg ervoor dat je huid fluweelzacht aanvoelt en scrub je huid met een stuk blokzeep dat je huid tegelijkertijd zacht peelt. Sommige producten bevatten kleine scrubkorreltjes, zoals gistpoeder en gemalen koffie. Deze kleine deeltjes creëren een aangename wrijving en verwijderen op die manier dode huidcellen, zodat je huid zacht aanvoelt.

Blokzeep ondersteunt de huidbarrière en zorgt voor een waardevolle hydratatie. Ook bij een zeer droge huid is douchen met blokzeep zinvol. Door het compacte blok zeep kunnen de ingrediënten zich tijdens de reiniging met warm water beter ontvouwen. Het resultaat is een milde, intensieve verzorging.

Blokzeep en vaste douchegel online kopen bij parfumdreams

Gun je huid een nieuw beautyritueel en laat je overtuigen door de positieve effecten van blokzeep. Bij parfumdreams vind je allerlei soorten blokzeep voor de normale huid tot de zeer droge huid. Ook blokzeep met een scrubeffect vind je online bij parfumdreams.

Gebruik de handige filterfunctie om je favoriete producten nog sneller te vinden en laat de blokzeep gewoon bij je thuis bezorgen.