Bestseller

Drogisterij, Lichaam en Gezicht van Biotherm

12230
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen
Wist u al?

Biotherm - De specialist op het gebied van schoonheidsverzorging.

Dermatologen, experts en schoonheidsliefhebbers zweren bij de natuurlijke ingrediënten van het Franse merk Biotherm. Elke ontwikkeling en innovatie is gericht op de behoeften en het bioritme van de huid. Formules die perfect zijn aangepast aan verschillende huidtypes beloven met Biotherm een gezonde en natuurlijke uitstraling. Zeer effectieve ingrediënten en geselecteerde additieven maken uw teint stralend en geven u een gezonde gloed. Het luxemerk vertrouwt vooral op de natuurlijke kracht van water, die de huid nodig heeft om van binnenuit te stralen.

Dankzij voortdurend onderzoek en intensieve verdere ontwikkeling is Biotherm erin geslaagd de onbetwiste leider in de industrie te blijven. Biotherm care blijft na meer dan 60 jaar een revolutie op het gebied van vrouwen- en mannenverzorging.

Het wonderbaarlijke wapen van thermisch plankton in Biotherm huidverzorging

Biotherm heeft al lang bewezen dat schoonheid uit de diepten van de zee komt. Water is de oorsprong van het merk sinds Dr. Jos Jullien in 1952 zuiver thermaal plankton ontdekte in de thermale bronnen van de Franse Pyreneeën en de regenererende eigenschappen ervan gebruikte voor cosmetische producten. Zuiver thermaal plankton, Life Plankton™ genaamd, is een krachtig actief bestanddeel dat niet alleen de huid verzacht, maar haar ook op natuurlijke wijze beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Want, zo blijkt uit intern onderzoek van het merk, 80 procent van ons huidverouderingsproces is te wijten aan externe factoren zoals stress, UV-straling en verontreinigende stoffen.

Slechts 20 procent van het huidverouderingsproces is onvermijdelijk. Bovendien zorgt thermisch plankton voor een gladde, zachte huid en voorziet het uw huid van voldoende vocht. Het innovatieve actieve bestanddeel is nog steeds alleen te vinden in de verzorgingsproducten van het cosmeticamerk. Zo overtuigt Biotherm met zeer effectieve producten die niet alleen overtuigen door hun werking, maar ook door hun natuurlijke ingrediënten.

Bestel Biotherm verzorging in de online winkel

Heeft u vaak een droge gezichtshuid? Dan zal de Biotherm Aquasource moisturiser dienen als een ware oase. In combinatie met de Biotherm Aquasource Eye Revitalizer is het een echt geheim wapen voor meer jeugdigheid. Bij elk gebruik van een Biotherm product geeft u uw huid vocht en een unieke frisheidsboost. Breng dit fantastische gevoel over op de rest van uw lichaam en verwen uzelf met de kostbare ingrediënten van Biotherm Lait Corporel body lotion.

Water als levenselixer: een filosofie waarop het merk zijn verzorgingsseries en onderzoek heeft gebaseerd. Of het nu voor het gezicht, het lichaam, in de vorm van een zonnemelk of anti-aging verzorging is, Biotherm lijkt voor elk huidtype de juiste formule te ontwikkelen.