Haarproducten voor mannen

218 Artikel
2153
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Haarproducten voor mannen: De keuze is groot

Stylen, scheren, verzorgen, wassen, knippen: Haren vereisen veel tijd en aandacht. Zelfs mannen die hun haar kort dragen, hebben haarproducten nodig om hun haren in vorm te brengen.

Het scala aan haarproducten voor mannen is groot. Waar vrijwel iedere man shampoo in de badkamer heeft staan om een basale haarverzorging uit te kunnen voeren, wordt het bij de producten voor haarstyling wat complexer. Iedereen heeft andere voorkeuren en welke haarproducten voor mannen de juiste zijn, hangt ook af van de eigen haarstructuur, de haaruitval & haargroei en je uiterlijk af.

Welke haarproducten zijn standaard in elke badkamer?

Niet alleen shampoo, maar ook haarborstels & kammen behoren tot de standaarduitrusting van elke heren badkamer. Na het wassen moet je de haren doorkammen, maar ook bij de styling kunnen een kam en borstel behulpzaam zijn.

Bovendien hebben mannen vaak niet zo veel haarproducten in de badkamer staan. En dat terwijl er veel mogelijkheden zijn om de eigen look te stylen en manen in vorm te brengen – zelfs bij kort haar zijn er verschillende opties. Natuurlijk geldt: Hoe langer het haar, des te meer stylingmogelijkheden zijn er. Toch kunnen ook mannen met kort haar kiezen voor verschillende looks die ze kunnen bereiken met verschillende haarproducten voor mannen

Welke haarproducten voor mannen zijn het meest geliefd voor styling?

Tot de meest geliefde producten voor styling, behoren deze:

  • haargel: Haargel is een klassieker onder de haarverzorgingsproducten. Hiermee kunnen haren in elke denkbare vorm worden gebracht. Haargel verleent stevigheid, maar kan er ook al snel vettig uit gaan zien en de haarkleur er wat donkerder uit laten zien als het royaal wordt gebruikt. Bovendien droogt het de haren uit, omdat het wordt geproduceerd op basis van alcohol. Als je afzonderlijke strengen wilt accentueren, dan heb je met haargel het beste haarverzoringsproduct voor mannen bij de hand.
  • Pommade: Pommade is bijzonder geschikt als de haren de neiging hebben om droog te worden. Pommade houdt de vochtigheid in het haar vast en beschermt het haar bovendien tegen de zon en schadelijke invloeden van het milieu.
  • Haarpasta: Haarpasta kan zowel worden gebruikt bij korte als bij lange haren. Veel haarpasta's hebben een matterend effect, waardoor de haren er niet glanzend uitzien, maar luchtig, maar toch goed verzorgd. Haarpasta's geven het kapsel een lichte structuur en zorgen zo voor een nonchalante look.
  • Haarcrème: Met haarcrème kunnen met name korte haarkapsels goed worden gestyld. Het haar wordt niet verzwaard, maar blijft los, maar toch in de gewenste vorm. Bovendien geeft haarcrème vocht af en heeft daardoor een verzorgend effect.

Haar knippen en trimmen – ook daarvoor zijn er haarverzorgingsproducten voor mannen

Om de wildgroei aan haren in te dammen – zowel op het hoofd als in het gezicht en op het lichaam zijn er passende tondeuses. Een tondeuse maakt je hoofdhaar korter en kan een bezoekje aan de kapper overbodig maken. Met verschillende opzetstukken en instellingen kun je de gewenste lengte instellen en kunnen ze gelijkmatig op het hoofd worden gebruikt, zodat de kans om jezelf te snijden klein is.

Wie zijn lichaamshaar wil trimmen, gebruikt een bodygroomer die zowel voor de borst, de rug als ook onder de oksels en de schaamstreek kan worden gebruikt.

Grote keuze aan haarproducten voor mannen bij parfumdreams

Bij parfumdreams vinden heren een grote selectie aan haarproducten, waarmee je kunt knippen, trimmen, verzorgen, stylen en kappen. Of je nu lang, kort, dun of dik haar hebt – voor elke behoefte en type is het juiste product voorhanden, zodat mannen zich goed voelen en hun uiterlijk kunnen showen.