Badzout & bruisballen

29 Artikel
39
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Badzout en bruisballen voor een zachte huid

Zowel met als zonder etherische olie zijn badzout enbadbommen populaire badproducten. Badzout bestaat meestal uit natuurlijk zout uit de zee of uit een zoutbron en hiermee creëer je je geheel eigen zoutwaterbad, gewoon in je eigen badkamer. Fosfaathoudend badzout heeft bovendien een reinigende werking en zorgt voor een zachte en soepele huid. Dergelijk zout kan ook voor een peeling worden gebruikt.

Badzout als badbommen en bruisballen

Ze zien er mooi uit en zijn eenvoudig te doseren: badbommen en badbruisballen van badzout. Meestal zijn ze verrijkt met etherische olie en kleurstoffen, zodat het nemen van een bad nog aangenamer wordt.

Bruisballen zijn er in de meest uiteenlopende varianten: van fruitig-zoet tot verkwikkend-fris: voor iedere smaak of voorkeur is er wel een passende badbom te vinden. En ook kinderen hebben dolle pret met bruisballen. De kleurige ballen lossen vrolijk bruisend op en laten het badavontuur voor de kinderen meteen beginnen.

Badzout uit de Dode Zee voor een ontspannend bad

Natuurlijk badzout uit de Dode Zee reinigt en desinfecteert de huid. Bovendien kan het onzuiverheden in de huid tegengaan en verwijdert het dode huidcellen. Badzout uit de Dode Zee bevat waardevolle mineralen en sporenelementen en zorgt zo voor een zachte, soepele huid.

Ook badzout met magnesiumstaat bekend om dit effect. Bovendien ontspant het de spieren en kan het, terwijl het in het water oplost, als extra peeling worden gebruikt. Badzout met magnesium is zowel geschikt voor in bad als voor een voetbad. Het ondersteunt bij het herstel van lichaam en geest na lichamelijke inspanning.

Badzout & bruisballen online bij parfumdreams kopen

Houd jij het meest van los badzout of mik je toch liever een bruisbal in het warme water? Waar je voorkeur ook naar uitgaat: Bij parfumdreams vind je altijd het product dat het best bij jou past, zodat je heerlijk kunt genieten van een weldadig bad.