Scheerproducten voor mannen

308 Artikel
395
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Scheerproducten voor mannen – je stijl is je visitekaartje

Wat voor vrouwen hun make-up is, is voor mannen vaak hoe ze zich scheren. Of je nu gaat voor superglad, een sexy stoppelbaard of een indrukwekkende volle baard: door je op de juiste manier te scheren, zorg je ervoor dat je er altijd verzorgd uitziet.

Scheerproducten voor mannen – een korte uitleg

Bij zoveel producten kun je al snel het overzicht kwijt zijn. Kort gezegd: alle producten hebben bestaansrecht. Maar of ze ook voorzien in de behoeften van jouw huid, zul je zelf moeten ontdekken. Traditioneel of modern? Wil je snel klaar zijn of is scheren voor jou een fijn ritueel? Wat je voor jouw stijl en voorkeur nodig hebt, hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Pre-shave: met deze producten bereid je je huid en haar optimaal voor op de scheerbeurt.
  • Aftershavebalsem & -lotion: voor een fris gevoel na het scheren, koelt en biedt verlichting bij kleine wondjes.
  • Scheerschuim en co.: klassiek scheerschuim, soepele scheergel of een moderne scheercrème – ze zorgen allemaal voor een zachte huid en nauwkeurig afgesneden haren.
  • Scheerapparaten en scheermesjes: traditionele scheermessen, safety razors & toebehoren, maar ook elektrische scheerapparaten & trimmers en klassieke scheermesjes – ontdek jouw favorieten
  • Scheerkwasten: hier vind je alle varianten van deze praktische kwasten waar je niet zonder kunt als je je op de traditionele wijze scheert.
  • Scheerzeep: wil je een alternatief voor scheerschuim met minder verpakkingsmateriaal? Je vindt het hier.
  • Safety razors en toebehoren: praktische scheerkommen en scheerstandaards zorgen voor overzicht in de badkamer.
  • Scheersets voor mannen: als cadeautje voor iemand anders of gewoon voor jezelf: met deze sets hebben ongewenste haren geen kans.

Scheren maakt voor veel mannen deel uit van hun dagelijkse ritueel. Maar welke eisen de mannenhuid daarnaast nog stelt, is voor velen nog een gesloten boek. De optimale scheerverzorging zorgt ervoor dat je voelt dat je er goed uitziet. Dat geeft je het nodige zelfbewustzijn om iedere horde met gemak te nemen.

Scheren staat en valt met de juiste verzorging

Sommige mannen scheren zich elke dag, andere niet vaker dan eens per week. Hoe vaak jij je ook het liefste scheert: de optimale scheerbeurt begint en eindigt met de juiste verzorging. De mannenhuid heeft vooral veel vocht nodig. Daarom moet je niet alleen het passende scheermes of scheerapparaat gebruiken, maar ook de pre- en aftershave-behandeling niet vergeten.

Voor het natscheren geldt: hoe zachter het haar, des te beter het resultaat. Pre-shaving producten zorgen ervoor dat je baardharen zich volzuigen met water en daardoor nauwkeurig getrimd worden. Ook voor mannen die zich droog scheren zijn er speciale pre-shave scheerproducten, die het scheerapparaat gemakkelijker laten glijden en zo de huid ontzien en voor een mooi resultaat zorgen.

Scheren voor mannen was nog nooit zo eenvoudig

Nog nooit was het dagelijks scheren eenvoudiger dan nu. Want voor iedere man is er het passende scheerproduct. Mannen die zich op traditionele wijze scheren, gebruiken een scheermes. Klassieke scheermesjes voor natscheerders zijn geliefd, maar er zijn ook elektrische varianten voor zowel droog- als natscheerders. Vind jij duurzaamheid belangrijk? Ga dan voor een safety razor van duurzame materialen.

Iedere man bepaalt zelf hoe vaak hij zich het liefste scheert. Dankzij de vele producten voor de scheerverzorging behoren roodheid en onzuiverheden tot het verleden. Vandaag rebels met stoppels en morgen glad geschoren – ontdek jouw stijl bij parfumdreams.