Bestseller

Huidverzorging en Parfum van Jean Paul Gaultier

904
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

De rebelse Jean Paul Gaultier

De Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier werd ook wel het 'enfant terrible' van de mode genoemd. In de jaren 80 trok hij internationaal alle aandacht met zijn uitdagende, vernieuwende en soms choquerende stijl. Destijds speelde hij met de geslachten en liet mannelijke modellen in kilts en rokken lopen. Naast mode maakte hij parfum voor dames en heren. Zij beroemdste en best verkochte mannengeur in Europa was Le Mâle. Hiermee kwam hij in 1995 op de markt. Le Mâle vindt u ook in onze Parfumdreams webshop en wel in de vorm van douchegel, aftershave, deodorant spray en eau de toilette spray. Wist u dat parfum het eerste kledingstuk is dat men op de huid draagt? Die uitspraak is van niemand anders dan Jean Paul Gaultier zelf en duikt ook vandaag de dag nog overal op.

Jean Paul Gaultier parfum

Ook de Classique eau de parfum van Jean Paul Gaultier is al tientallen jaren een groot succes. Deze verleidelijke geur met hoogwaardige rozenessences zorgt voor een betoverende atmosfeer die alle zintuigen raakt en tot intieme momenten kan leiden. In onze Parfumdreams webshop vindt u zowel de Classique Essence de Parfum van Jean Paul Gaultier alsook de Classique Intense en de Classique zonder toevoeging. Natuurlijk ontbreekt ook de serie Scandal producten niet. Bij de herengeuren van Jean Paul Gaultier kunt u kennismaken met de beroemde Le Mâle serie. Alleen al het ontwerp van de flacons is meer dan de moeite waard. Ontdek nu de rebellie en het vrijheidsgevoel van de legendarische Franse modeontwerper.

Jean Paul Gaultier dames parfum en andere producten

Deodorant, bodylotion of douchegel, Jean Paul Gaultier brengt meer dan alleen parfum op de markt. Door de extravagante verpakkingen van sommige Jean Paul Gaultier parfums zijn ze bijzonder goed geschikt als cadeau. U kunt een eigen set met Jean Paul Gaultier producten samenstellen of deze combineren met een van de vele topproducten die op Parfumdreams verkrijgbaar zijn. Dat is het grote voordeel als u in onze webshop te gast bent. De digitale omgeving heeft een inspirerende werking op de bezoekers en dat leidt soms tot bijzonder originele cadeausets. Bovendien kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week bij ons terecht. Dat is wel zo gemakkelijk.