432
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Kenzo parfum: Parfum vol harmonie en sensualiteit

Parfum van Kenzo draagt het onmiskenbare handelsmerk van ontwerper Kenzo Takada. Hij creëerde een mode-imperium waarbij de natuur centraal staat. Zijn eerste boetiek heette Jungle Jap, de afkorting van Japanse jungle. Ook het eau de parfum en eau de toilette van Kenzo zijn geïnspireerd op natuurlijke aroma’s. Dat blijkt al uit de prachtige flacons van de Kenzo parfums. Met hun lijnen belichamen ze een esthetisch genot dat alleen wordt overtroffen door hun sensuele inhoud.

Deze Kenzo parfums zijn bijzonder populair:

  • L’Eau Kenzo: Dit tijdloze damesparfum van Kenzo belichaamt de essentie van de Japanse meester. Aroma's van bloemen en fruit verenigen zich in een beleving die je zintuigen prikkelt en gevoelens van geluk naar boven brengt. Munt domineert de topnoot, die overgaat in heerlijke perzik en eindigt met witte lotusbloesem. Daarbij past de eenvoudige maar geraffineerde flacon, een eerbetoon aan de kracht van water.
  • Flower by Kenzo: Dit iconische eau de parfum van Kenzo valt op in iedere parfumerie door de bloem van rode klaproos die de slanke glazen flacon bekroont. Roze peper en damastroos zijn de bepalender aroma’s van dit damesparfum, dat de draagster lang met een licht geur van muskus en vanille omgeeft.
  • Kenzo Homme: Dit herenparfum van Kenzo combineert de kracht van bamboe met de stromende energie van de oceanen. Peper doet de verschillende houtnoten in dit parfum tot leven komen, waaraan vetiver verder diepte en expressie toevoegt. Zoals bij alle Kenzo parfums is de flacon indrukwekkend. Diepblauw in de vorm van bamboe, die zich schuin de hemel in strekt.

Het assortiment aan Kenzo parfums bij parfumdreams is geweldig groot en verleidt tot uitproberen.

Kenzo parfum: voor mensen die stijl met al hun zintuigen willen opnemen

Kenzo’s ontwikkeling tot lieveling van de jetset begon in 1970. Zijn eerste collectie was zo kleurrijk en origineel dat zijn haute couture lijn al snel uitgroeide tot een mode-imperium. In 1988 werd het eerste Kenzo parfum voor vrouwen gelanceerd, met een sluiting in de vorm van een rozenblaadje. Drie jaar later volgde het eerste Kenzo parfum voor mannen, opgeluisterd met bamboebladeren.

Toon een hart voor het milieu met Kenzo parfums

Duurzaamheid staat bij alle parfums van Kenzo centraal. Zo is de sluiting van Kenzo Homme Intense ontworpen om plastic te besparen. Bovendien zit er in alle flacons gerecycled glas. De meeste parfums van Kenzo zijn ook verkrijgbaar in een navulflacon, bijvoorbeeld de 100 ml flacon Flower by Kenzo. Het parfum kan op eenvoudige wijze weer worden bijgevuld.

Ook voor wat betreft de verpakking van eau de parfum en eau de toilette hecht Kenzo waarde aan een milieuvriendelijke aanpak. Papieren verpakkingen zijn gemaakt van materiaal dat is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council. Deze duurzaam geproduceerde kartonnen verpakkingen zijn beprint met inkt op biologische basis.

Koop Kenzo parfum bij parfumdreams: Gunstig en snel

Ontdek de wereld van Kenzo parfums bij parfumdreams. Kies voor de klassiekers of word trendsetter en probeer eens iets nieuws. Waar je voorkeur ook naar uitgaat: Hier vind je hoogwaardige parfums voor geweldige prijzen.