Aftersun

29 Artikel
216
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Aftersun: verzorging na het zonnebaden

Een dag op het strand is heerlijk. Voor je huid kan een dag in de zon daarentegen behoorlijk stressvol zijn – ondanks het gebruik van goede zonnecrème. Voor een intensieve verzorging na het zonnebaden is een aftersun precies wat je nodig hebt om je huid weer fluweelzacht en gezond te maken.

Aftersun: de verschillende texturen

Er zijn veel verschillende aftersunproducten die allemaal zijn ontwikkeld om je huid intensief te verzorgen en het herstel te ondersteunen.

  • Een aftersunlotion heeft een hoog watergehalte en is daarom aangenaam en gemakkelijk op de huid aan te brengen. Aftersunlotion is vooral bij heel warm weer een uitstekende keuze om de huid na blootstelling aan de felle zon te verzorgen en te voorzien van antioxidanten.
  • Aftersuncrèmes zijn daarentegen rijker en voorzien de droge en zeer veeleisende huid van vocht en ontstekingsremmende werkzame stoffen zoals aloë vera en panthenol.
  • Aftersun spray is een veelgebruikte variant voor de verzorging van de zeer rode huid. Je kunt ook de plaatsen die moeilijk te bereiken zijn behandelen met een aftersun spray.
  • In principe kun je een aftersunlotion ook voor het gezicht gebruiken. De gevoelige huid van het gezicht stelt echter andere eisen aan een intensief verzorgende crème. Voor de behandeling na een dag in de zon is het daarom aan te bevelen een speciale aftersun voor het gezicht te gebruiken. Deze aftersunproducten bevatten een goede hoeveelheid verkoelende actieve bestanddelen, vitaminen en antioxidanten om de tere huid te verzorgen.

Aftersunlotion bij lichte zonnebrand

Is de zonnebrandcrème uitgewerkt en je huid een beetje verbrand? Met een hoogwaardige aftersunlotion of aftersungel kun je je huid intensief verzorgen en door het zeer hoge watergehalte tegelijkertijd verkoelen. Een aftersunspray is ook een goede manier om een licht verbrande huid te behandelen zonder dat je de al geïrriteerde huid extra hoeft aan te raken.

Aftersunproducten voordelig online kopen bij parfumdreams

Bij

parfumdreams vind je gegarandeerd een hoogwaardig aftersunproduct dat geschikt is voor jouw huid, of het nu lotion, crème of gel is. Laat je huidverzorgingsproducten handig thuisbezorgen terwijl je je dag bij een meer, aan zee of op het balkon doorbrengt en laat de boel lekker de boel. Geef je door de zon belaste huid alle aandacht die ze verdient en maak haar fluweelzacht met de juiste producten uit de webshop van parfumdreams.