Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams

Kleurspoeling – voor een levendige haarkleur

Iedereen met gekleurd haar kent het probleem: van vaak stylen en wassen wordt de kleur al snel levenloos en dof. Een kleurspoeling frist de kleur op zonder dat het haar beschadigd raakt. Het product is net zo eenvoudig in gebruik als welke andere shampoo dan ook.

Hoe werkt een kleurspoeling?

Het toverwoord is: pigment. Een gewone shampoo reinigt het haar alleen, terwijl een kleurshampoo wat extra kleurstoffen bevat. Deze dringen niet het haar binnen, zoals bij een chemische kleuring het geval is. Ze omhullen het haar en zijn daardoor ook weer uitwasbaar. Het resultaat: de eigen haarkleur wordt intenser en je haar straalt weer met extra glans.

Het juiste gebruik van een kleurspoeling

Over het algemeen kan er weinig fout gaan bij het haren wassen. Houd je in ieder geval aan de aangegeven inwerktijd ten behoeve van een levendige kleur en een prachtig resultaat. Ook bij een kleurspoeling is goed uitspoelen belangrijk, omdat resten de hoofdhuid onnodig kunnen irriteren. Bovendien moet je bij het gebruik ervan op de volgende dingen letten:

  • Stem de kleurspoeling op je haarkleur af: heb je blond haar? Ga dan niet voor een kleurspoeling voor bruin haar. Hierdoor kan een ongewenste en hardnekkige gloed ontstaan.
  • Een kleurspoeling biedt geen grijsdekking.
  • Mogelijke allergische reactie: hoewel de kans klein is, kun je een allergische reactie krijgen van een kleurspoeling.
  • Een opgefriste kleur: kleurshampoo wordt alleen gebruikt om de haarkleur na haarverf op te frissen en niet om de kleur te veranderen.

Of het nu gaat om een natuurlijke of chemische kleur: het beste werkt een kleurspoeling voor koperkleurige tinten of bruintinten. De voordelen van het product komen volledig tot hun recht: de kleur wordt voller en warmer, en het haar glanst weer in de zon. Eén keer volstaat meestal voor meerdere wasbeurten. Het daadwerkelijke resultaat is altijd afhankelijk van je haarstructuur. Let bij het gebruik ook op een passende verzorging in de vorm van een kuur of leave-in.

Zachte pastelkleur door kleurspoeling

Je lichte haarkleur begint een beetje te vervelen? Wat dacht je dan van zachtroze, glinsterend blauw of betoverend paars? Een kleurspoeling is er niet alleen voor bruin of blond haar, maar ook verkrijgbaar in tal van kleuren. Het product is daarom ideaal voor het experimenten met een kleurtje, iets dat je met een permanente kleur nooit zou durven. Een kleurspoeling maakt je look heel natuurlijk compleet. Houd er echter wel rekening mee dat ook een subtiele gloed van felle kleuren langer houdt op geblondeerd haar.

Ontdek kleurspoelingen bij parfumdreams

Je bent die doffe kleur zonder glans echt helemaal zat? In de webshop van parfumdreams vind je kleurspoelingen voor blond, bruin of koperkleurig haar. Verwen je haar met een opfrisbeurt zonder hierbij de haarstructuur door een chemische behandeling te beschadigen. Kleurshampoos besparen je kostbare tijd en geld. Ze mogen daarom niet in je badkamer ontbreken.

Misschien vind je dit ook leuk

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube