Goldwell

127
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Goldwell: perfecte haarverzorging

Al ruim 60 jaar staat Goldwell voor uitstekende haarverzorgingsproducten met een perfect resultaat. Samen met de beste haarstylisten werkt Goldwell aan kwalitatief hoogstaande producten die voor een revolutie zorgen in de kapperswereld. In 1948 richtte Hans Erich Dotter een kleine chemiefabriek op, waarbij de focus lag op exclusieve haarverzorging voor kappers en op cosmetica. De filosofie van Dotter was om geavanceerde producten te maken. Ook nu staat het bedrijf nog voor een nauwe samenwerking met kapsalons die dankzij hun kennis en kunde voor een hoogwaardige, moderne productontwikkeling zorgen.

Goldwell verzorging voor glanzend en verzorgd haar

Een milde verzorging voor schitterend mooi haar staat bij Goldwell centraal. De hoogwaardige productlijnen zorgen dat je er voor elk haartype de juiste verzorgingslijn kunt vinden. Bij Goldwell zijn er regelmatig innovatieve producten, zoals de schuimpermanent Airboy die nog steeds immens populair is. Het is een van de grootste successen van het bedrijf.

Overzicht van Goldwell haarverzorgingslijnen:

Goldwell Kerasilk: er zijn vijf individuele verzorgingslijnen voor elk haartype die elk actief inwerken op de betreffende haarstructuur. De juiste lijn geeft je haar een volle en glanzende look.

  • Goldwell Colorance: voor een haarkleur die lang houdt. Deze lijn bestaat naast langdurige kleurspoelingen ook styling- en verzorgingsproducten voor een intense glans en een rijke verzorging voor belast haar.
  • Goldwell Bond Pro: rijke verzorgingsproducten voor futloos haar dat gevoelig is voor breuk. Door het innovatieve complex van werkzame stoffen dat bestaat uit aminozuren en peptiden, zoals aanwezig in producten als de Fortifying Conditioner of de Fortifying Shampoo, is intensieve haarverzorging mogelijk.
  • Goldwell Nectaya: de innovatieve lijn Nectaya laat de haarkleur stralen. Met de speciale ammoniakvrije haarkleuring zonder compromissen fris je jouw kleur op, verzorg je tegelijkertijd je haar en laat je deze langdurig stralen met een leuke kleur.

Koop Goldwell verzorgingsproducten online

Als je eruit wilt zien alsof je net bij de kapper vandaan komt, dan voldoen de producten van Goldwell perfect hieraan. Ontdek jouw nieuwe favoriete verzorgingsproducten voor je haar bij parfumdreams en laat je haar dankzij de hoogwaardige ingrediënten prachtig stralen. De bijpassende professionele accessoires zoals een verstuiver en föhn kun je eveneens van Goldwell kopen en direct voor een voordelige prijs aan je bestelling toevoegen. Gebruik de zoekbalk om je favoriete product te vinden of bekijk het enorme assortiment en doe inspiratie op.