Haarkammen

207 Artikel
39
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Haarkammen: een praktisch accessoire voor je haar

haarkam kan je overal voor gebruiken en mag in geen enkele badkamer ontbreken: gebruik hem bijvoorbeeld om een scheiding te maken, om afzonderlijke strengen te maken voor een bijzondere styling of om netjes te kunnen werken bij het knippen van je haar. Natuurlijk kun je je haar ook kammen met een kam. Maar vooral met lang haar is het beter om iets te gebruiken dat voorzichtiger met je haar omgaat, zoals antiklitborstels bijvoorbeeld.

Waarvoor kun je kammen gebruiken?

Er zijn verschillende soorten haarkammen, elke kam is ontworpen voor verschillende haartypes en toepassingen:

  • Een kam met brede tanden past goed bij dik of krullend haar. Zulke kammen worden daarom ook welkrulkammen genoemd. Het haar heeft meer ruimte tussen de tanden, zodat het haar ontward wordt maar de krullen toch goed blijven zitten.
  • Een kam met dicht op elkaar zittende tanden is goed voor fijn haar, omdat zo’n kam het haar voorzichtig ontwart en in model brengt.
  • Kammen met afgeronde tanden zijn geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid, omdat zulke tanden letsel of irritatie voorkomen.
  • Een toupeerkam heeft speciale tanden die helpen om je haar te touperen, waardoor er meer volume ontstaat voor het stylen van je haar.
  • Haarklemmen kunnen een prachtig accessoire zijn voor verschillende kapsels en worden gewoon in het haar gestoken.
  • Met een puntkam kan je een scheiding maken, dat is de reden waarom deze haarkam bijzonder populair is als je je haar wilt stylen.

De grootte van de kam speelt ook een rol: Een kleine kam is handzamer en kan gemakkelijk in de handtas worden opgeborgen om je look onderweg op te frissen. Met grote kammen heb je meerdere haren tegelijk te pakken en kun je je haar thuis perfect stylen.

Bestel online een haarkam bij parfumdreams

In geen enkele badkamer mag een goede kam ontbreken, het is dus de moeite waard om te investeren in een goede haarkam . In het uitgebreide assortiment van parfumdreams vind je naast beauty-accessoires kammen van verschillende materialen en in verschillende afmetingen en vormen.