Adventskalender Beauty door parfumdreams

Laat u inspireren door onze adventskalenders voor haar en hem!

Achter elk deurtje zit een verrassing. Laat u 24 dagen lang door ons verbazen! Een omvangrijke keuze aan adventskalenders wacht om door u te worden ontdekt. Better be quick, onze adventskalenders zijn echte must-haves en vliegen de deur uit. Kalenders vol geuren, beauty- of verzorgingsproducten – bij ons vindt u voor iedereen de ideale metgezel voor de countdown tot Kerstmis!

 
 

Adventskalender voor haar

Adventskalender voor Vrouwen
 
 

Adventskalender voor hem

Adventskalender voor Mannen
 

Parfum adventskalenders 2022 bij parfumdreams: achter ieder deurtje een beauty-verrassing

Met onze adventskalenders rond het thema parfum & beauty maak je de adventstijd voor jezelf en je dierbaren letterlijk en figuurlijk nog mooier. Met de make-up- en parfum adventskalender trakteer je jezelf elke dag op een feestelijk momentje: ontdek achter ieder deurtje hoogwaardige beautyproducten en geuren in origineel formaat, reisformaat of miniatuur. De perfecte mogelijkheid om onbekende producten te ontdekken en misschien één of meer nieuwe favorieten te vinden. Je houdt niet van verrassingen? Meestal staat er op de achterkant van de adventskalender een overzicht van de producten die erin zitten. Zo kun je van tevoren bepalen of de inhoud bij je huidtype of stijl past. Behalve adventskalenders van bekende trend- en luxemerken vind je bij parfumdreams ook de populaire parfumdreams-adventskalender.

Adventskalenders voor dames: luxe huidverzorgingsproducten, heerlijke geuren en feestelijke make-up maken de adventstijd nog mooier

Zowel voor je moeder, je beste vriendin als jezelf geldt: smaken en gewoontes verschillen. De één houdt van een uitgebreid verzorgingsritueel, terwijl de ander niet genoeg kan krijgen van nieuwe make-upkleuren en -texturen. Onze adventskalenders voor de vrouw van gerenommeerde huidverzorgingsmerken bevatten bijvoorbeeld aromatische badproducten, sensuele bodylotions en luxe gezichtscrèmes. Zo gun je jezelf elke dag een heerlijk moment voor jezelf. Met een adventskalender make-up wordt het een creatieve adventstijd. Ontdek elke dag een nieuw trend-highlight, zoals een spannende kleur lippenstift, een fluweelachtige blush of een feestelijke oogschaduw.

Adventskalenders voor de man bij parfumdreams – iedere dag heerlijke nieuwe verzorgingsproducten van bekende merken

Adventskalenders voor mannen verrassen elke dag weer met producten en productminiaturen. Achter de deurtjes vind je (afhankelijk van de gekozen kalender) onder andere vitaliserende badproducten, verkwikkende douchegels, crèmes en andere gezichtsverzorgingsproducten. Aftellen naar kerst was nog nooit zo leuk.

Veelgestelde vragen

Voor wie is een parfum adventskalender bedoeld?

Een adventskalender met parfum is bedoeld voor iedereen die plezier beleeft aan kleine wellnessmomenten en die het leuk vindt om nieuwe cosmeticaproducten te ontdekken en parfums te testen. Als cadeau of gewoon voor jezelf: met een parfumdreams adventskalender wordt de periode voor kerst al een feestje op zich, met dagelijkse beauty-verrassingen in miniatuur of in origineel formaat. De kleine formaten zijn ook ideaal om te bewaren voor de vakantie.

Welke producten zitten er in de adventskalender?

De parfumdreams adventskalenders bevatten verschillende cosmeticaproducten in miniatuur of origineel formaat. Adventskalenders met verzorgingsproducten bevatten bijvoorbeeld badproducten, douchegels of gezichtscrèmes. Make-up-adventskalenders bevatten onder andere oogschaduw, mascara en lippenstift.

Wat maakt de adventskalenders van parfumdreams zo bijzonder?

Bij de adventskalenders voor dames van parfumdreams gaat er achter ieder deurtje een luxueuze beauty-verrassing schuil. Denk daarbij aan hoogwaardige cosmetica- en make-upproducten en heerlijke geuren. De adventskalenders voor heren bevatten eveneens hoogwaardige producten van topmerken. Gun jezelf of je dierbare iets bijzonders en geniet in de aanloop naar kerst van tal van nieuwe productfavorieten.