Handcrème

235 Artikel
1915
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Handcrème voor zachte handen

Onze handen hebben elke dag weer veel te verduren. Door kou, zon, droogheid, veelvuldig handen wassen en ontsmetten wordt de tere huid van de handen enorm belast. Er ontstaan droge en ruwe plekken. Niet mooi en onprettig.

Om dit huidgevoel te voorkomen doen handcrèmes echt wonderen. Zij verzorgen en herstellen de droge huid en zorgen voor soepele, zachte handen. Met verschillende additieven zorgt een hoogwaardige handcrème niet alleen voor zachte handen, maar helpt ze ook om geïrriteerde plekken en kleine wondjes als gevolg van droogte te verbeteren.

Verzorgende handcrème voor heerlijk zachte handen

Om je handen weer zacht te maken, is regelmatig aanbrengen een must. Zeer droge, ruwe handen hebben een rijke handcrème nodig, terwijl een lichte verzorgingslotion kan volstaan voor een normale huid.

Ook de beste handcremes bestaan voor het grootste deel uit olie en water. De mengverhouding bepaalt of het een rijke, intensieve handcrème of een lichte lotion is.

Handcrème zonder parfum voor de gevoelige huid

De huid van de handen is vaak zeer gevoelig. Bij een bijzonder gestreste huid kunnen verschillende geurstoffen soms extra irritatie veroorzaken. In dat geval wordt een handcrème zonder parfum en geurstoffen aanbevolen. Bij parfumdreams vind je, naast aangenaam geurende handcrèmes, ook handcrèmes zonder parfum en voor erg droge handen.

Calendula en kamille als natuurlijke toevoegingen zijn ook geschikt voor droge handen. Vanwege hun verzachtende en ontstekingsremmende werking zijn het bestanddelen die bijzonder vaak worden gebruikt voor rijke handcrèmes.

De beste handcrème voor elk huidtype kopen bij parfumdreams

parfumdreams bezorgt alle producten voor je beautyroutine bij je thuis. Een goede selectie van rijke handcrèmes, lichte handlotions en intensieve handmaskers mag bij je thuis niet ontbreken. Het maakt niet uit of je je handen slechts een lichte verzorging wilt geven of dat je regelmatig een rijke crème nodig hebt omdat je huid intensief worden belast: in ons uitgebreide assortiment op parfumdreams vind je gegarandeerd de juiste handcrème.