Lipverzorging

145 Artikel
259
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Lipverzorging voor soepele lippen

Stress, zonlicht, koude en droge lucht – we staan allemaal regelmatig bloot aan deze omstandigheden. Het zijn vooral onze lippen die daaronder lijden. Op deze plek is de huid namelijk uiterst dun en om die reden gevoelig voor invloeden van buitenaf. Daarom moeten we dit gedeelte regelmatig verwennen met een intensieve lipverzorging.

lipverzorgingis er in verschillende uitvoeringen. Of het nu gaat om gladde, gevoelige of rijpe lippen – voor elk is er het bijpassende product. Wie zou er nu niet graag een volle, sensuele kusmond willen hebben?

Lipverzorging voor droge lippen

Droge lippen hebben barsten, geven een branderig gevoel en jeuken. Een onaangenaam gevoel van spanning en kleine snijwondjes zijn dagelijks aan de orde. Lipverzorgingsproducten met crème-achtige textuur geven langdurig vocht af. Als je last hebt van droge lippen, kun je kiezen tussen de volgende lipverzorgingsproducten:

  • Lipverzorgingsstiften: Klassieke verzorgingsstiften zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, omdat de balsem snel kan worden opgebracht en ze de lippen gedurende de hele dag van vocht voorzien.
  • Lippenpeeling: Een peeling verwijdert op zachte wijze overtollige huidcellen en vormt een goede basis voor de lippenstift, omdat de gepeelde huid de kleur bijzonder goed opneemt.
  • Lipmaskers: Net zoals maskers voor het gezicht is het lipmasker een intensieve verzorging die hoog geconcentreerde bestanddelen bevat. Bij regelmatig gebruik ondersteunt de hyaluronzuur, die het vaak bevat, de spankracht van onze huidcellen.
  • Lippenserum: Een serum is bij uitstek geschikt voor droge lippen die al lichte rimpels vormen. Het trekt snel in, zodat je zonder wachttijd door kunt gaan met je gebruikelijke beautyritueel.

Lipverzorging als onderdeel van het make-upritueel

Getinte lipverzorgingVerzorgen de lippen niet alleen voedend, maar verlenen deze ook een lichte kleur, zonder deze zo dik op te brengen als bij een lippenstift. Bij parfumdreams hebben klanten keuze uit een breed scala aan producten. Voor iedereen die een natuurlijk kleuraccent op de lippen wenst. Wil je een krachtiger kleur dan kun je de getinte lipverzorging meerdere keren opbrengen, totdat de gewenste intensiteit is bereikt.

Ook op de lippen kunnen zich in de loop van de tijd lichte rimpels of oneffenheden vormen. Als je de mondpartij regelmatig verzorgt met vocht en verzorgende voedingsstoffen dan kun je dit proces voorkomen. Veel verzorgingsartikelen bevatten een lichtbeschermingsfactor en beschermen daarmee ook tegen schadelijke UV-straling die de natuurlijke veroudering van de huid bespoedigt.

Anti-aging lipverzorging online bestellen bij parfumdreams

Een hoogwaardige lipverzorging zorgt voor extra vocht en tovert niet alleen een lach, maar ook glans en frisheid op het gezicht. Bij parfumdreams vindt eenieder de geschikte lipverzorging voor zijn persoonlijke behoeftes. De producten kunnen uitstekend met elkaar worden gecombineerd om nog soepelere lippen te verkrijgen.