Collistar

487
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Collistar: cosmetica uit de modemetropool Milaan

De naam Collistar is sinds de oprichting in 1982 uitgegroeid tot het populairste Italiaanse cosmeticamerk. Dat wil echt wat zeggen, want Italianen zijn even kritisch als veeleisend. Over kwaliteit maken ze geen grapjes.

Collistar met de visie 'Made in Italy'

Tegenwoordig krijgen keurmerken als 'Made in Italy' een nieuwe betekenis. Collistar maakt echt reclame voor cosmetica waarbij het merk expliciet vermeldt dat alle producten afkomstig zijn van het Italiaanse schiereiland.

Het Milanese bedrijf Collistar beschrijft zijn missie als volgt: het unieke karakter van iemand naar voren laten komen en schoonheid eenvoudig en spontaan maken. Dit alles moet vrij van regels en conventies gebeuren.

Bij deze missie passen innovatieve formules die zich richten op duurzame Italiaanse bestanddelen. Collistar is dankzij een voortdurende kwaliteitscontrole een toonaangevend merk in de beautywereld. Collistar spreekt met een breed scala aan cosmeticaproducten mannen en vrouwen van elke leeftijd aan.

  • Collistar-gezichtsverzorging: de verzorgingsproducten van Collistar voor het gezicht omvatten hydraterende crèmes, strak makende serums en milde reinigingsproducten. De formules zijn zorgvuldig ontwikkeld om je huid te beschermen en te revitaliseren. De producten zorgen dankzij bestanddelen als hyaluronzuur, vitaminen en natuurlijke extracten voor een frisse en stralende huid.
  • Collistar-haarverzorging: met de haarverzorgingsproducten van Collistar kun je alle haartypen intensief verzorgen en stylen. Van de hydraterende shampoos en conditioners tot de voedende haarmaskers en leave-in producten – de formules zijn gericht op het versterken, repareren en laten glanzen van je haar.
  • Collistar-verzorgingsproducten voor mannen: ook mannen komen niets te kort bij Collistar. Deze verzorgingslijn bevat producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de behoeften van de mannelijke huid. Van verfrissende reinigingsgels en hydraterende crèmes tot aan revitaliserende aftershaves – Collistar biedt producten die zich specifiek richten op de mannenhuid.
  • Collistar-lichaamsverzorging: de lichaamsverzorgingsproducten van Collistar verwennen het hele lichaam. Van rijke bodylotions en verzorgende oliën tot aan revitaliserende douchegels en verfrissende deodorants – de producten zorgen voor een zachte, soepele huid en een aangename geur.
  • Collistar-zonnebrand: in het zonnige Italië is een goede zonnebrand erg belangrijk. De producten van Collistar beschermen je huid tegen de schadelijke invloed van de zon. Het uitgebreide assortiment zonnebrandcrèmes, zonnesprays en aftersunproducten biedt een goede bescherming tegen uv-straling en helpt om voortijdige huidveroudering tegen te gaan. De formules zijn waterproof, makkelijk aan te brengen en trekken snel in de huid.

Make-up van Collistar zorgt voor een perfecte teint, expressieve ogen en verleidelijke lippen. Van foundations en concealers en oogschaduw en mascara tot aan lippenstift en rouge – de producten van Collistar bieden een breed scala aan kleuren en texturen voor elke gewenste look. De formules blijven lang zitten, zijn goed te verdragen en maken een professionele make-uplook mogelijk.

Koop Collistar bij parfumdreams

Parfumdreams is dé plek voor premium cosmetica van Collistar en voor ruim 900 andere topmerken. De pluspunten van parfumdreams zijn de ongekende veelzijdigheid en de voordelige prijzen – bestel nu meteen.