St. Tropez Self Tan

11
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

St. Tropez zelfbruiners – alsof je gekust bent door de zon

Wie zichzelf wil beschermen tegen schadelijke uv-straling, hoeft niet noodzakelijkerwijs een prachtige bruine huid vaarwel te zeggen. Het geheim zit hem in de St. Tropez self tan. Met dit luxe merk kun je namelijk je huis een mooie bruine kleur geven zonder ook maar te hoeven zonnebaden. De bruine teint is gelijkmatig, zonder strepen en heeft een lichte glow. Tegelijkertijd ruikt elk product aangenaam en doet denken aan vakanties uit het verleden en aan de zomers die nog moeten komen.

  • St. Tropez tanning spray: de St. Tropez tanning sprays zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk aan te brengen. Een beetje product is al voldoende om de huid te verfraaien met een zachte bruine teint. De bruine kleur kan steeds iets verder worden opgebouwd. Dat is te danken aan een complexe combinatie van natuurlijke bestanddelen die zonlicht simuleren zonder dat je de schadelijke uv-stralen hierbij voor lief moet nemen. Het effect is al na korte tijd zichtbaar. De huid krijgt een stralend mooie bruine kleur en overtuigt door een prachtige glow.
  • St. Tropez self tan mousse: wie niet graag een zelfbruiner wil opspuiten, kan gaan voor de St. Tropez self tan mousse. Dit product is perfect te doseren en kun je op verschillende delen van je huid aanbrengen om deze mooi te laten uitkomen. De uitgekiende zelfbruinende formule is in staat om een zachte tot intense bruine kleur op te bouwen. Al na enkele uren zie je de eerste resultaten: een natuurlijke en stralende bruine kleur.
  • St. Tropez bodylotion: een perfecte, gelijkmatige bruine teint kun je echter alleen voor elkaar krijgen als je jouw huid optimaal op het proces van zelfbruining voorbereidt. Bij hydratatie van de huid ontstaat uiteindelijk de ideale bruine teint. Je kunt hiervoor ook producten vinden, zoals de St. Tropez bodylotion die het hele lichaam optimaal hydrateert. Zo kun je de St. Tropez self tan perfect aanbrengen voor een langdurig resultaat.

Met de St. Tropez zelfbruiners is het mogelijk om de intensiteit van de bruine teint zelf te controleren en verschillende delen van de huid gericht te behandelen. Ieder product bestaat bovendien uit alleen de beste bestanddelen en is parabeen-, ftalaat- en dierproefvrij. Het cosmeticabedrijf hecht hier heel veel waarde aan.

Premium zelfbruiners van St. Tropez voor elk huidtype

Het gevestigde bedrijf uit de VS met high-end-producten biedt niet alleen verschillende self tan-artikelen. Het richt zich ook op de behoeften van de huid en zorgt dat er voor elk huidtype een passend product verkrijgbaar is. De St. Tropez self tans vallen direct op in de aantrekkelijke verpakking en zijn ook nog eens gebruiksvriendelijk. Het doel van het merk is duidelijk: een verzorgingslijn te creëren die de gebruiker meer zelfvertrouwen en een mooiere huid geeft.

Om dat mogelijk te maken, zijn de St. Tropez zelfbruiners makkelijk aan te brengen. Het is hierdoor kinderlijk eenvoudig om het gezicht en alle andere delen van het lichaam te verzorgen met zelfbruiningsproducten. Het resultaat is vaak al na enkele uren zichtbaar en je huid ziet er goed verzorgd en mooi gebruind uit.

Ontdek exclusieve St. Tropez zelfbruiners bij parfumdreams

Zelfbruiners geven de huid een zachte bruine teint zonder deze te belasten. Met de St. Tropez self tan-producten kan elke huid een bruine kleur krijgen en tegelijkertijd een optimale verzorging. Laat je inspireren door de St. Tropez zelfbruiners om de huid op natuurlijke wijze te laten stralen en ontdek het assortiment bij parfumdreams.