Grown Alchemist

7
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Grown Alchemist: natuurlijke cosmetica uit Australië

Door een gezamenlijke passie voor een gezonde leefstijl en natuurlijke verzorging zag Grown Alchemist het licht. De broers Keston en Jeremy Muijs hebben hun passie omgezet in een winstgevend bedrijf. Natuurlijke cosmetica van Grown Alchemist is in Australië uitgegroeid tot marktleider van natuurlijke huid- en lichaamsverzorgingsproducten.

Grown Alchemist: natuurlijke verzorging en regeneratie

Productontwikkeling heeft de broers Keston en Jeremy Muijs naar hun bedrijf Grown Alchemist geleid. Ze ontdekte als adviseurs van toonaangevende cosmeticamerken baanbrekende onderzoeksresultaten. Ze lieten zien dat regelmatig gebruik van natuurlijke werkzame stoffen de gezondheid van huidcellen sterk verbetert. Om die reden hebben ze het merk al in 2008 opgericht: ze worden vaak beschouwd als pioniers op het gebied van natuurlijke cosmetica.

Hierbij ontstond het concept 'bio-compatibele schoonheid': natuurlijke cosmetica van Grown Alchemist moet de huidfunctie optimaliseren en daardoor tekenen van huidveroudering terugdraaien. Voor de ontwikkeling van hun producten werkt het bedrijf samen met wetenschappers van in totaal vijf onderzoekslaboratoria uit Australië, Spanje, Zwitserland, Londen en Parijs. Ze ontwikkelen hier nieuwe formules die experts uit de hele wereld beschouwen als een van de meest innovatieve formules voor cosmetica.

De formules van Grown Alchemist zijn vrij van schadelijke chemicaliën. Ook zorgt het merk er consequent voor dat producten dierproefvrij zijn en geen dierlijke bestanddelen bevatten.

Natuurlijke cosmetica van Grown Alchemist: verzorging voor het hele lichaam

Grown Alchemist biedt een breed scala aan cosmeticaproducten die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van huid, lichaam en haar. De gezichtsverzorging omvat reinigingsproducten, hydraterende crèmes, serums en maskers. Ze verzorgen en verjongen de huid met innovatieve combinaties van natuurlijke werkzame stoffen.

De gezichtsverzorging van Grown Alchemist moet rimpels tegengaan en je huid regenereren. Een belangrijke werkzame stof in de Age-Repair-lijn is fyto-peptide 3. Peptiden zijn bouwstenen voor eiwitten die de synthese van collageen en elastine stimuleren. Zo steunen ze de onderste huidlagen en versterken ze de huid van binnenuit. Natuurlijk hyaluronzuur slaat vocht op en maakt rimpels minder diep. Verder beschermt deze cosmeticalijn je huid met antioxidanten zoals vitamine E, groene-thee-extract en druivenpitolie tegen vrije radicalen.

Grown Alchemist: natuurlijke beauty voor lichaam en haar

De haar- en lichaamsverzorging van Grown Alchemist biedt tal van producten die inspelen op al je wensen. Ze lopen uiteen van scrubs met microscopisch kleine puimsteen en moisturizers tot aan handverzorgingsproducten. Het productaanbod van Grown Alchemist voor haarverzorging is net zo uitgebreid en kan alle haarproblemen behandelen.

Koop Grown Alchemist voordelig

Ontdek de natuurlijke verzorgingsproducten van het Australische merk: bij Grown Alchemist weet je zeker dat je iets doet wat goed is voor je huid. Struin bij parfumdreams het grote assortiment af en overtuig jezelf van het kwalitatief hoogstaande design en de zorgvuldig geselecteerde bestanddelen.