22% * besparen + 10% korting met premium

Menu

Parfumdreams

Warmterollers

5 Artikel

Warme krulspelden: een veilig alternatief voor krullen en golven

Voor volumineuze golven in het haar zijn warmterollers, ook wel warme krulspelden, het alternatief waarmee je steil haar krullend kunt maken zonder het risico op beschadiging. Een groot voordeel van warme krulspelden is het gebruiksgemak. Elektrische krulspelden zijn geschikt voor alle haartypen omdat ze met minder warmte werken dan conventionele krultangen en het haar daarom niet overmatig belasten tijdens het gebruik.

Hoe elektronische rollers werken

Warmterollers zijn vaak elektrische krulspelden, die in een opbergbox worden verwarmd voordat ze in het haar worden gedraaid. Als alternatief zijn er aluminium warmterollers op de markt die in een waterbad worden verwarmd. Beide varianten geven hetzelfde effect: mooie, springerige krullen en golven.

Rollers van hoge kwaliteit hebben een keramische of fluwelen coating die de warmte gelijkmatig en veilig overbrengt op het haar. Dit zorgt voor prachtige krullen die lang blijven zitten. De zijkanten van de krulspelden blijven vaak koel, zodat je de rollers in je haar kunt rollen zonder dat je het risico loopt je vingers te branden. Er zijn speciale hittebeschermende handschoenen verkrijgbaar om te voorkomen dat je je brandt tijdens het aanbrengen van de rollers.

Voor het beste resultaat draai je één roller per keer in een haarlok vanaf de punten naar de haaraanzet toe. Zet de rollers vast met een clip en laat ze minstens 20 minuten in het haar zitten. Hoe langer je de warmterollers in je haar laat zitten, hoe gedefinieerder de krullen zullen zijn. Om te voorkomen dat je haar onnodig wordt belast, is het aan te raden om een heat protection spray aan te brengen voordat je de rollers gebruikt.

Het perfecte formaat warmterollers voor prachtige krullen

Grote krullen of volumineuze golven: het formaat van de warme krulspelden bepaalt het eindresultaat. Warme krulspelden worden vaak aangeboden in sets met een diameter tussen 20 en 40 mm. Het voordeel is dat je verschillende krullen kunt creëren die er natuurlijk uitzien. Jumbo rollers zijn vooral geschikt voor de trendy beach-waves-look.

Als je heel gedefinieerde krullen wilt, kun je beter een krultang of een stijltang gebruiken. Met warmterollers creëer je doorgaans grotere krullen en golven, die vooral voor volume zorgen. Het gaat hier niet om de definitie van afzonderlijke krullen.

5 voordelen van hoogwaardige warme krulspelden

In tegenstelling tot andere haarstylingtools hebben warme krulspelden een aantal voordelen waar je haar van kan profiteren:

  • Warme krulspelden krullen je haar op veilige wijze. De warmterollers worden verwarmd tot slechts 120 graden en brengen het haar dus zachter in model dan conventionele krultangen of stijltangen dat doen. Vooral voor fijn en enigszins breekbaar haar zijn warme krulspelden daarom een goed alternatief om golven te creëren.
  • Krullen die gevormd zijn met warme krulspelden houden hun volume langer vast.
  • De keramische coating van veel warmterollers zorgt ervoor dat de temperatuur gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor ontstaat er een gelijkmatig resultaat.
  • Professionele elektrische warmterollers voorkomen dankzij de ionentechnologie dat het haar statisch wordt.
  • Vooral fijn haar heeft baat bij warmterollers: ze brengen het haar veilig in model en geven tegelijkertijd meer volume aan het kapsel.

Nog een niet te onderschatten voordeel: het haar koelt af in de roller, waardoor het bijzonder goed en lang zijn vorm kan behouden. Met een haarspray blijft het kapsel extra lang zitten.

Koop warmterollers bij parfumdreams

Er zijn veel manieren om mooie krullen te creëren. Warmterollers zijn een geweldig alternatief voor de krultang en stijltang. Gebruik vooraf altijd een geschikte verzorgende spray met hittebescherming om het haar optimaal te verzorgen en voor te bereiden op het proces. Bij parfumdreams vind je professionele warmterollers en de juiste styling- en verzorgingsproducten voor gezond, krullend en stralend haar.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 24-06-2024.


***De premium korting geldt niet voor cadeaubonnen. Alle andere voorwaarden kun je vinden op www.parfumdreams.nl/parfumdreams-premium

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube