Reuzel

35
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Reuzel: het stylingmerk van eigen bodem

Het woord Reuzel is een ander woord voor smout of dierlijk vet. De oprichters van Reuzel geven zelfbewust en met een beetje humor een eigen draai aan de definitie: het wereldberoemde merk voor stylingproducten dat bekendstaat om superieure kwaliteit, prestaties en looks – bevat geen reuzel.

Reuzel: door kappers gemaakt, door iedereen gebruikt

De geschiedenis van Reuzel begint zo'n 40 jaar geleden in Rotterdam in de tijd van de waanzin van de rock-'n-roll en de punk rebellion. Leen en Bertus, die ook wel liefdevol The Bearded Bastard en The Bloody Butcher werden genoemd, begonnen op 14-jarige leeftijd al met het knippen van haar en baarden.

Al snel openden de pioniers hun eigen cult-barbershop Schorem Haarsnijder en Barbier in hartje Rotterdam. De barbershop was eerst uitsluitend voor mannen die hun haar en baard op traditionele wijze wilden laten stylen. De twee kappers werkten hierbij met pommades en andere klassieke stylingproducten.

Tot de harde kern van de klanten behoorden rockers, bikers, zakenmannen en andere bikkels. Na ruim vijftig jaar ervaring in de praktijk te hebben opgedaan, richtten de barbiers het merk Reuzel op, een zinspeling op de zelf gecreëerde pommades.

Wat kenmerkt de producten van Reuzel?

Alle producten van Reuzel worden met veel vakmanschap gemaakt. Ze bevatten alleen natuurlijke bestanddelen zoals bijenwas, honing en pepermunt. De hoogglanzende pommades van Reuzel zijn razend populair. Ze hebben een fijne geur, zorgen voor een ultieme glans en zijn makkelijk uit te spoelen. Ook zorgen ze voor een sterke hold en je kunt ze aanbrengen op droog haar.

Een echt highlight van de Reuzel-baardverzorging zijn de verpakkingen met een vintage look. De producten zijn verpakt in nostalgische blikken en flessen die aan de gouden tijden van de barbershop doen denken. Het merklogo van Reuzel is een versierd varken. Het varken is een zinspeling op het feit dat pommade vroeger met varkensvet werd gemaakt. Het merk combineert in hun producten de authentieke barbertechnieken met moderne bestanddelen. Hierdoor is het merk helemaal in bij mannen en heeft het wereldwijd een cultstatus veroverd.

Reuzel-producten van premium kwaliteit

Een van de populairste productlijnen van Reuzel is de baardverzorging. Het assortiment bevat producten als baardolie, baardbalsem en baardwax. Ze verzorgen je baard, maken hem zacht en soepel en geven hem een gezonde glans. Tegenwoordig worden de baardpommades met cultstatus van Reuzel in Amerika gemaakt en naar alle windstreken geëxporteerd.

Varkensvet heeft niets te zoeken in de baardverzorgingsproducten van Reuzel. De producten van Reuzel zijn dankzij oliën en natuurlijke essences premium cosmetica. De Reuzel Beard Balm hydrateert en verzorgt je baard helemaal tot in de punten. De Beard Foam overtuigt door een schuimige textuur en geeft je baard een mooie glans.

Koop Reuzel voordelig bij parfumdreams

parfumdreams biedt producten van Reuzel en verzorgingsproducten van ruim 900 topmerken voor ongelooflijk voordelige prijzen. Ontdek het grote assortiment en breng je baard met hoogwaardige verzorging perfect in model.