Olaplex

214
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Olaplex – het geheime wapen tegen breekbaar haar

Wie zijn haar vaak aan een chemische behandeling onderwerpt, kent het probleem: haarverf, hitte en dergelijke kunnen de haarstructuur beschadigen, met als gevolg dat het haar breekt. Olaplex is een unieke werkzame stof die je haar structureel kan herstellen. Hij is ontwikkeld door wetenschappers en artsen en heeft inmiddels al acht patenten. Waar andere substanties alleen aan de oppervlakte werken, kan Olaplex diep in het haar doordringen en het zo van binnenuit herstellen.

Welke Olaplex-producten zijn er?

Olaplex-haarverzorging is een waar multitalent. De producten zijn geschikt voor alle haartypen en geven je haar weer een gezonde glans en maken het heerlijk soepel. De Olaplex-serie voor thuisgebruik bevat de volgende producten:

  • N°0 Hair Treatment: ideaal voor thuisgebruik, belooft intensief herstel van beschadigde haarstructuren. Het product wordt gewoon op het haar gespoten en vervolgens meteen door het haar geabsorbeerd.
  • N°3 Hair Perfector: ondersteunt de werking van N°0 doordat het product het haar tijdens de inwerktijd vochtig houdt. Kan ook als los product worden gebruikt.
  • N°4: onder deze naam vind je verschillende soorten shampoo voor specifieke toepassingen.
  • N°5: deze voedende conditioner is ook geschikt voor gekleurd haar en maakt het haar niet zwaar.
  • N°6: een leave-in stylingcrème die geschikt is voor alle haartypen. Houdt het haar pluisvrij en zorgt tegelijkertijd voor glad en zacht haar.
  • N°7: de speciale bonding oil voedt droog haar, laat het glanzen en beschermt het tegelijkertijd tegen hitte.
  • N°8: een intensief verzorgend masker voor zwaar belast haar.
  • N°9: dit gepatenteerde haarserum zit bomvol antioxidanten en beschermt je haar tegen hitte en invloeden van buitenaf.

Welke voordelen heeft Olaplex-haarverzorging?

Naast de gepatenteerde werkzame stof en tal van voedende substanties bevatten producten uit de Olaplex-serie geen sulfaten of parabenen. De veganistische formule is bovendien dierproefvrij en bevat ook bewust geen aldehyde of di-ethanolamine (DEA). De textuur van de producten is gebruiksvriendelijk en exact afgestemd op de behoeften voor thuisgebruik.

Een permanent gebruik heeft daarbij absoluut zijn voordelen, maar is geen must. Want Olaplex werkt meteen al bij het eerste gebruik en zorgt voor structureel herstel van het haar. Daarom kun je het ook tussendoor gebruiken als kuur, om zo je haar tussen stijltang en kleuring door eens een time-out te geven.

Het merk Olaplex biedt nieuwe mogelijkheden

Wat ooit begon als een klein experiment in een garage, is nu een revolutionaire serie op de markt van haarverzorgingsproducten. Intussen vertrouwen miljoenen mensen op de werkzame stof bis-aminopropyl diglycol dimaleaat, beter bekend onder de naam Olaplex

Wil je de werking van Olaplex haarverzorging zelf uitproberen? Bij parfumdreams vind je de producten van Olaplex voor een aantrekkelijke prijs en kun je ze snel en eenvoudig bij je thuis laten bezorgen. Behandel je haar gewoon in je eigen badkamer met deze diep inwerkende stoffen en ervaar hoe het daarna compleet anders aanvoelt.