Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Houten haarborstels - zachte verzorging van mooi haar

Niet alleen warmte kan het haar beschadigen. Ook borstels van slechte kwaliteit kunnen iedere dag een kwelling zijn voor haar en hoofdhuid. Met hoogwaardige houten borstels ontdoe je je haar zachtjes en zorgvuldig van knopen. De haren van de houten borstel geven je hoofdhuid tegelijkertijd een heerlijke massage.

Hoe goed zijn houten borstels voor het haar?

Het borstelen van je haar is essentieel bij je dagelijkse verzorging. Dit moet met enige voorzichtigheid worden gedaan. Als je klitten te agressief aanpakt, kan het zijn dat haren bij het borstelen worden uitgetrokken of gebroken. Let daarom altijd op de kwaliteit van je haarborstels . Methouten haarborstels kan je niet alleen je haar kammen, maar geef je je haar ook meer glans, kracht en volume.

Tegelijkertijd zorgt de houten borstel ervoor dat de bloedcirculatie in de hoofdhuid wordt gestimuleerd, wat de haarwortels kan versterken. Dit is de ideale manier om droog of gestrest haar te voorkomen. Het is belangrijk om de houten haarborstel regelmatig te gebruiken. Idealiter wordt het haar twee keer per dag gekamd.

Houten borstels zijn geschikt voor alle haartypes. Maar vooral diegenen die lang, dik, krullend haar hebben, zullen heel enthousiast zijn over houten haarborstels . Vooral borstels met houten pinnen ontklitten het haar effectief en maken het kammen aangenamer.

Hoe kan je houten borstels het best verzorgen?

Houten haarborstels hebben speciale verzorging nodig zodat ze lang mooi en functioneel blijven. Niet alleen haren blijven in de borstel zitten: ook huidschilftertjes, vuil en stylingproducten verzamelen zich. Zo maak je je houten haarborstel grondig schoon:

  • Haren verwijderen: verwijder eerst met de hand het meeste haar uit de haarborstel. Kleinere haartjes kunnen het beste worden verwijderd met een pincet.
  • Houten borstels wassen: spoel de borstel af onder stromend water met een milde zeep. Maak ze niet te lang nat, anders kan het hout uitzetten.
  • Haarborstel drogen: laat de houten borstel nu goed drogen. Leg ze hiervoor op een handdoek op een aangenaam warme plekje.

Zo maak je je houten borstel snel en gemakkelijk schoon. Je hebt er niet veel tijd of speciale producten voor nodig. Je kunt de borstel het beste 's avonds schoonmaken, zodat hij 's nachts goed kan drogen en de volgende dag weer klaar is voor gebruik.

Ontdek en koop houten haarborstels bij parfumdreams

Houten borstels zijn niet alleen duurzaam, maar laden het haar ook niet elektrostatisch op tijdens het borstelen. Ze geven je haar een milde verzorging en zorgen voor een natuurlijke glans. Verschillende houten haarborstels zijn verkrijgbaar bij parfumdreams , voor haarverzorging die elke dag weer een genoegen is.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube