Neem de nieuwsbrief en bespaar 21%**

Menu

Parfumdreams

Krulkammen voor verzorgde en mooie krullen

Goed verzorgde krullen zijn prachtig, maar vergen veel werk. Daarom zijn er praktische hulpmiddelen om dragers van krullend haar te helpen hun haar de baas te blijven. Krulkammen helpen om je krullen te ontwarren en in een mooie vorm te brengen. Daarom zijn ze een onmisbare dagelijkse accessoire voor mensen met krullend haar.

Waarom heb ik een krulkam nodig?

Een kam voor krullend haar is een belangrijk accessoire voor het in model brengen van krullen. Hij helpt klitten te verwijderen, je haar te ontwarren en het minder pluizig te maken. Met een krulkam kunnen vrouwen en mannen hun krullen in vorm brengen en voor meer volume zorgen.

Moet ik krullen kammen?

Om mooie krullen te krijgen, moet je krullen alleen kammen als je haar nat is. Als je ze kamt als je haar droog is, dan verdwijnen de krullen en krijg je pluizig haar. Maar omdat het haar bijzonder gevoelig is als het nat is, moet je een speciale krulkam gebruiken. Deze heeft bijzonder grove tanden, die klitten voorzichtig ontwarren.

Hoe vaak krullend haar gekamd moet worden, hangt volledig af van de individuele haarstructuur en persoonlijke, dagelijkse haarverzorging. Sommige mensen met krullend haar kammen hun haar elke dag. Andere mensen doen dit maar één keer per week. In ieder geval is het belangrijk om de krullen regelmatig te kammen om klitten te voorkomen en er verzorgd uit te zien.

Waar moet je op letten bij het gebruik van een krulkam?

Bij het kammen van krullen is het belangrijk om niet te hard te kammen. Dit voorkomt haarbreuk en pluizig haar. Bij het stylen van krullend haar is het aan te raden om een krulkam met brede tanden te gebruiken. Om het haar zachtjes te ontwarren, moet je het haar kammen van de punten naar de aanzet van je haar. Verzorgingsproducten zoals antiklitborstel kan in het begin helpen om de grofste klitten te verwijderen.

Welke krulkammen zijn er?

Er zijn verschillende soorten krulkammen:

  • houten kam met brede tanden: de klassieker onder de krulkammen
  • hoornkam met grove tanden: zacht voor het haar, antistatisch en gemakkelijk in het gebruik
  • kunststof vingerstyler: de afgeronde punten voorkomen het trekken bij kroeshaar
  • combinatie kam-borstel: voor het stylen van krullen

Kammen met brede tanden zijn het beste voor het ontwarren van krullen en het creëren van natuurlijke krullen. Combinaties van kam en borstel zijn ideaal om krullen te stylen en klitten te verwijderen. Antiklitkammen, zoals de vingerstyler, hebben langere tanden en zijn bijzonder geschikt voor dikkere krullen of pluizig haar.

Koop nu krulkammen online bij parfumdreams

Of het nu kleine pijpenkrullen of grote golven zijn: krulkammen zijn praktische beauty-accessoires - zowel na het wassen als voor dagelijkse styling. Daarom vind je in het uitgebreide assortiment van parfumdreams verschillende modellen. Met zoveel keus vindt iedereen met krullen de juiste kam. Ontdek de juiste krulkam en bestel meteen!

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube