Föhnborstels

34 Artikel
80
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Föhnborstels voor afwisselende looks

Een perfect gestyled kapsel maakt elke outfit af en geeft je een supergoed gevoel. Om ervoor te zorgen dat je kapsel perfect zit, ook zonder een bezoek aan de kapper, zijn er verschillende haarstylingtools op de markt waarmee je je haar kunt stylen. Zachte golven, krullen of zacht, steil gemaakt haar, je creëert ze in een handomdraai met een föhnborstel. Met behulp van de verschillende opzetborstels kun je elke dag weer voor een andere stijl gaan.

Een volumineuze afwerking met de föhnborstel

Krullend haar kan zijdezacht worden gestyled met een föhnborstel en warme lucht. De luchtstroom en de veelgebruikte ionentechnologie maken de buitenste schubbenlaag van het haar glad, waardoor het er zijdezacht uitziet. De negatief geladen ionen zorgen dankzij de keratinecoating voor een antipluiseffect en een stralende finish.

Een föhnborstel is geschikt voor alle haartypen en staat garant voor verschillende looks. Breng voordat je een föhnborstel gebruikt een hittebeschermingsproduct aan om je haar te verzorgen en te beschermen.

  • Je kunt de trendy sleek look bereiken door de afzonderlijke lokken vanaf de haaraanzet tot aan de punten langzaam door de föhnborstel te halen.
  • Draai de uiteinden van het haar in de haarborstel en creëer zo lichte golven, die naar binnen of naar buiten zijn gericht, in de uiteinden van het haar.
  • Voor zachte krullen draai je afzonderlijke plukken haar op de ronde borstel en laat je ze ongeveer 20 seconden opwarmen. Hoe minder haar je krult, hoe gedefineerder de krullen zullen zijn.

Omdat een föhnborstel minder warm wordt dan een gewone stijltang, is hij zachter voor het haar en brengt hij minder schade toe aan de haarstructuur.

Veilige styling voor elk haartype

Föhnborstels worden niet zo heet en kunnen daarom ook op vochtig haar worden gebruikt. De meeste föhnborstels hebben verschillende temperatuurstanden en een cool shot om de temperatuur optimaal aan de haarstructuur aan te passen. Voor fijn, dun haar is een lage temperatuur voldoende om het haar in model te brengen zonder het te beschadigen. Voor dikker haar is wat meer warmte nodig.

Verschillende opzetstukken voor föhnborstels

Elke dag een nieuwe look? Met verschillende opzetstukken van je nieuwe föhnborstel is dat geen enkel probleem. Afhankelijk van de look die je wilt en de textuur van je haar, kun je kiezen uit de volgende opzetstukken:

  • Opzetborstels met een grotere diameter (bijv. 50 mm) zorgen voor volume en een volle look.
  • Kleinere opzetstukken met een diameter van ca. 20 tot 30 mm maken lichte golven in het haar.
  • Met een paddle brush maak je je haar steil voor de trendy sleek look.
  • Met de föhnbevestiging maak je je haar doelgericht en snel droog.
  • Opzetstukken met zachte borstelharen liften de haarwortel, creëren meer volume bij de haaraanzet en zijn daarom met name zeer geschikt voor korter haar.

Eén hoogwaardige föhnborstel is dus voldoende om allerlei kapsels te creëren. Bijna geen enkel andere haarstylingtool is zo veelzijdig.

Koop föhnborstels voordelig bij parfumdreams

Föhnborstels hebben één groot voordeel: je hoeft niet langer af te wisselen tussen een föhn, ronde borstel en krulspelden, maar hebt één beautytool die verschillende looks voor je creëert. Met de juiste accessoires kun je je haar elke dag anders stylen en omdat de föhnborstel minder heet is tegelijkertijd je haar beschermen.

Bij parfumdreams vind je professionele föhnborstels met tal van opzetstukken en accessoires. Dus bespaar jezelf de dure styling bij de kapper en creëer voortaan je eigen geföhnde looks.