Deodorants heren

108 Artikel
566
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Deodorant voor mannen: frisse & langdurige bescherming

Ook al zorgt zweten ervoor dat het lichaam afkoelt: van zweetvlekken of zelfs zweetgeur wordt niemand blij. Om je de hele dag fris te voelen en onaangename geuren te vermijden helpt het als je deodorant gebruikt. Of je nu voor een stick, spray of deocrème gaat: de keuze is bijna eindeloos, maar één ding is zeker: deo's voor mannen zorgen voor een zeer effectieve bescherming.

De voorwaarde: je moet ze op de juiste manier gebruiken. Doe je de deodorant op na het douchen en nadat je je oksels goed hebt afgedroogd, dan werkt een antitranspirant de hele dag. Zogeheten langdurig werkende deodorants bieden tot wel 48 uur bescherming tegen overmatige zweetproductie, -vlekken en geuren die daardoor ontstaan.

Een grote keuze aan deodorant voor mannen

Parfumdreams biedt je een scala aan deodorants: sticks, sprays, rollers en crèmes zorgen ervoor dat zweet niet gaat stinken. Een antitranspirant gaat bovendien de zweetvorming tegen en zorgt ervoor dat je overhemd droog blijft.

Vind de passende deodorant voor mannen bij parfumdreams en gebruik voor een beter overzicht de filters in de sidebar. Dankzij de handige filters wordt je zoekresultaat binnen enkele seconden verfijnd.

De verschillende soorten deodorant voor mannen

  • Deospray voor mannen zorgt ervoor dat de fijne nevel gelijkmatig en optimaal wordt verdeeld. De spray droogt snel en laat geen voelbare resten achter.
  • Deosticks voor heren bestaan uit een stevige crème en bevatten alle ingrediënten die voorkomen dat er een onaangename geur ontstaat. Door de vaste vorm van de deodorant stick wordt de deo droog onder de oksels aangebracht.
  • Deorollers voor mannen bevatten een vloeibare deodorant, die eenvoudig kan worden aangebracht dankzij de roterende kogel. De dunne laag droogt snel en biedt zo bescherming tegen onaangename geuren.
  • Deocrèmes voor heren kunnen als een crème met de handen worden aangebracht en bieden zo de hele dag bescherming tegen zweetgeur en -vlekken.

Kies de deodorant waarbij jij je het prettigst voelt en die voor jou het gemakkelijkst op te doen is.

Deodorant met en zonder aluminium

Er is steeds meer vraag naar deodorant voor mannen zonder aluminiumzouten. Deze zouten zorgen ervoor dat de afvoergangen van de zweetklieren worden geblokkeerd. Zo wordt de productie van zweet tegengegaan. Over aluminium in deodorant doen allerlei mythen de ronde. Zo zou het schadelijk zijn voor de gezondheid, maar tot dusver bestaat daar geen wetenschappelijke consensus over. Voor wie het zekere voor het onzekere wil nemen, zijn er echter volop alternatieven zonder aluminium. Bij parfumdreams vind je tal van producenten die effectieve en aluminiumvrije deodorants voor mannen aanbieden. Door aangename geurnuances verdoezelen ze ongewenste geuren efficiënt. Tegelijkertijd bieden ze milde verzorging voor de gevoelige huid onder de oksels. Extra irritatie door de deodorant voor mannen wordt daarmee voorkomen.

Langdurige werking – ook bij het sporten

Deo sticks, rollers en sprays voor mannen zijn er ook met een langdurige werking tot 48 uur. Zodra je die hebt opgedaan, bieden ze maximale bescherming – ook bij het sporten of andere lichamelijke inspanning. Vooral als het erg warm is, gebruiken veel mannen een langdurig werkende antitranspirant om daarmee veilig de dag door te komen (of tot ze weer onder de douche kunnen).

Deodorant voor mannen online kopen bij parfumdreams

Als cadeau wordt lichaamsverzorging voor mannen steeds populairder. Premium merken hoeven niet extra te worden ingepakt. Doe gewoon een strik om een mooie zeep en klaar is je kleine attentie. Ontdek hoe veelzijdig het assortiment is en laat je door je geliefde verrassen. Of geef jezelf een cadeau en vier je mannelijkheid zoals jij dat wilt! Ontdek het passende lichaamsverzorgingsproduct in onze webshop voor parfum en cosmetica!