Shampoo voor mannen

59 Artikel
121
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Shampoo voor mannen: Dagelijkse verzorging voor gezond haar

Fris en verzorgd: Zo mag mannenhaar shinen. Om dit te bereiken is een goede en regelmatige verzorging ook voor heren onontbeerlijk.

Voor de best mogelijke resultaten zijn er natuurlijk voor de heren passende haarshampoos en spoelingen die de haren verzorgen, laten schitteren en versterken.

Herenshampoo – Geur en verzorging in een

Om de glanzende en zachte haarpracht te behouden mag douchegel heren niet permanent als shampoo worden gebruikt. Ook al bevatten beide producten reinigende bestanddelen: douchegel en herenshampoo hebben verschillende ingrediënten die belangrijk zijn voor het betreffende lichaamsdeel.

Zo bevat haarshampoo voor heren geconcentreerde reinigingsstoffen om op eenvoudige wijze resten van haarstyling producten te verwijderen. Tegelijkertijd helpen de verzorgende bestanddelen van herenshampoos om te voldoen aan de persoonlijke behoeften, zoals

  • meer glans
  • betere doorkambaarheid
  • langer kleurbehoud
  • intensievere verzorging van belast haar

en deze nog soepeler te maken.

Shampoo voor heren is afhankelijk van het type.

  • Ook bij mannen komt het voor: Verschillende haartypes. Van vet haar tot haaruitval, hebben heren met persoonlijke haarproblemen te kampen. Om die reden zijn er voor elk haartype speciale verzorgende shampoos voor heren.
  • Vet haar ontstaat door een hoge talgproductie en ziet er al snel onverzorgd uit. Om dit te voorkomen verdient het aanbeveling om shampoos te gebruiken met kruiden als brandnetel of kamille. Deze remmen de vetproductie en verzorgen de geïrriteerde hoofdhuid.
  • Dunner wordende haren tot aan haaruitval kun je goed verzorgen met haarshampoos die het extract aloë vera bevatten. Rozemarijnolie en proteïne zijn eveneens geliefde bestanddelen. Deze ingrediënten stimuleren de haargroei en versterken afzonderlijke haren van buitenaf.
  • Haar met roos is vervelend. Herenshampoos die roos te lijf gaan en tegelijkertijd de hoofdhuid verzorgen, zijn mild en onttrekken geen vet aan de hoofdhuid.
  • Grijze haren bij heren zijn geen no-go, maar zijn voor veel mensen attractief. Om de grijze haren tot hun recht te laten komen, bieden speciale haarshampoos voor heren ondersteuning met violette of blauwe kleurpigmenten. Deze zorgen voor een stralende zilverachtige glans, zonder ongewenste ondertonen

Intensieve verzorging: Haarspoeling voor heren

Als het haar gewassen is, is het nog niet klaar voor de heren. Om de haren extra verzorging te geven en de beschermingshuls van de haarvezels te sluiten, is het goed om een haarspoeling te gebruiken. Afhankelijk van het haartype zijn er ook nog verschillende conditioners die mannen kunnen gebruiken voor hun haarverzorging. Het gebruik is eenvoudig: na het harenwassen moet je een portie spoeling ter grootte van een hazelnoot in de haarpunten verspreiden, kort laten inwerken en grondig uitspoelen.

Inmiddels zijn er ook 2-in-1 producten verkrijgbaar die haarshampoo en haarspoeling voor heren met elkaar combineren. Op reis of voor het douchen in de fitnesstudio vormt deze combinatie een goed alternatief voor de traditionele producten.

Herenshampoo goedkoop kopen bij parfumdreams

Vind bij parfumdreams precies de juiste haarshampoo voor jouw haartype en breidt het uit met de passende haarspoeling voor heren. Gebruik de filterfunctie om jouw haartype uit te kiezen en om zo snel en eenvoudig mogelijk de passende producten gepresenteerd te krijgen.

Laat je haren stralen met de passende verzorgingsproducten en shop bij parfumdreams jouw nieuwe lievelingsshampoo.