Guerlain
 

FOUNDED IN PARIS IN 1828

A STORY OF CREATIVE DARING AND TRANSMISSION

Since 1828, Guerlain has explored, innovated and perfected its Fragrance, Skincare and Makeup thanks to its daring creators of mythic creations with timeless savoir-faire. All with Nature and Art as inspiration and the Culture of Beauty as a signature. Visionary in its holistic perception of Beauty, since founding, Guerlain has made its mark through creative daring and innovation.

 
Novelties
Bestseller

GUERLAIN

634
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Guerlain parfum – geuren van het traditionele merk

Guerlain is niet zomaar een cosmeticamerk, maar een traditioneel bedrijf dat kan bogen op een lange geschiedenis. De Franse cosmeticaproducent Pierre-François Guerlain opende in 1828 zijn eerste winkel in Parijs aan de Rue de Rivoli. Hij creëerde samen met zijn zoons Aimé en Gabriel verschillende Guerlain parfums waar niet alleen de klanten in de winkel enthousiast van werden. Ook de Europese koningshuizen toonden veel interesse in de exquise parfums. Guerlain ontwikkelde zich in de loop der jaren verder en het merk is vandaag de dag nog steeds zeer geliefd.

Shop Guerlain parfum dat luxe ademt

Poëtisch, sensueel, verleidelijk – bijna geen enkele geur geniet meer aanzien dan de Guerlain Parfums. Het gaat hierbij vooral om de geurwereld die altijd al in de belangstelling stond bij mannen en vrouwen. Na verloop van tijd werd dit uitgebreid met hoogwaardige cosmetica die vanaf die tijd het portfolio van het bedrijf onderstreept.

  • Guerlain damesparfum: het gaat om de kennis en kunde van bijna 200 jaar en de niet-aflatende inspanningen van het merk bij elke damesgeur. Of het nu gaat om Guerlain eau de parfum of eau de toilette – zachte vanille-extracten zorgen voor zoete nuances, terwijl zoethout, patchoeli of roos opvallende geurcomposities mogelijk maken. Guerlain gebruikt daarvoor alleen hoogwaardige bestanddelen die kunnen leiden tot duidelijke geurcreaties. Zo ontstonden al legendarische geurfavorieten zoals La Petite Robe Noir of de Aqua Allegoria-geurlijn, die staat voor sterke, interessante en zelfverzekerde vrouwen.
  • Guerlain herengeuren: terwijl lange tijd alleen damesgeuren tot het repertoire van Guerlain behoorden, kwamen daar aan het begin van de 20e eeuw ook eindelijk herengeuren bij. Selecte combinaties van frisse en houtachtige essences vielen in de smaak bij mannen. Toen er halverwege de jaren 60 ook herengeuren met noten uit het Verre Oosten bijkwamen, veroverden de nieuwe parfums in een mum van tijd de markt. Tot op de dag van vandaag verspreidt elk herenparfum adembenemende geurstoffen die overtuigen met een krachtige, stijlvolle en stoere uitstraling.
  • Guerlain uniseks geuren: anders dan bij veel andere merken, heeft Guerlain ook uniseks geuren in het assortiment en gaat het bedrijf mee met de tijd. Elk parfum is even geschikt voor mannen als vrouwen en neemt je zintuigen mee op geurreis. Het betreft hierbij niet alleen luxe bestanddelen als amber of muskus, maar ook sandelhout en groene limoen.
  • Guerlain make-up: met decoratieve cosmetica kun je de eigen natuurlijke uitstraling naar voren laten komen en gericht accentueren. Guerlain heeft hiervoor een rijk assortiment ter beschikking gesteld dat naast oogschaduw, nagellak of lippenstift ook verschillende accessoires zoals kwasten omvat. Zo kun je over de hele linie een persoonlijke look creëren die opzien baart.
  • Guerlain gezichtsverzorging: voor een perfect resultaat van parfum en cosmetica is het goed om de huid telkens optimaal voor te bereiden. Met de Guerlain verzorgingslijn kun je de huid verzorgen en optimaal hydrateren. Naast lipverzorging, serums en oogcrèmes zitten er ook lotions in het assortiment die perfect op de behoeften van het lichaam zijn afgestemd.

Guerlain heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende producten. Niet alleen de verpakking is tot in de puntjes uitgewerkt. Alle artikelen van flacons tot potjes overtuigen met de beste kwaliteit en getuigen van de hoge eisen die het bedrijf aan zichzelf stelt. Alle producten verwennen de huid en zorgen voor unieke en onvergetelijke ervaringen – voor pure luxe en momenten om van te genieten.

Shop nu Guerlain parfum online bij parfumdreams

Guerlain heeft een veelzijdig assortiment aan verschillende geuren, cosmetica- en verzorgingsproducten. Bij parfumdreams ligt online een exclusieve productselectie van het innovatieve succesbedrijf op je te wachten. Het is dus heel makkelijk om Guerlain parfum te kopen en jezelf te overtuigen van de kwaliteit van de afzonderlijke producten.