Anti-klit borstels

34 Artikel
23
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Antiklitborstels om voorzichtig je haren te ontklitten

Antiklitborstels zijn onmisbaar geworden bij het verzorgen van je haar. Dit innovatieve product op het gebied van haarverzorging is speciaal ontworpen om knopen en klitten te verwijderen, zelfs bij nat haar, zonder het te beschadigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de bijzonder flexibele borstelharen: ze vleien zich tegen het haar aan en maken knopen zachter los dan conventionele haarborstels. Vooral bij lang en dun haar maakt dit de verzorging van je haar veel aangenamer.

Antiklitborstels: Revolutie in de haarverzorging

De antiklitborstel werd kort na de millenniumwisseling uitgevonden door Shaun Pulfrey. De Britse kapper werkte eerder als colorist voor Vidal Sassoon. Pulfrey merkte vaak dat zijn klanten problemen hadden met het ontklitten van hun haar na het wassen. Hij experimenteerde met verschillende borstels en borstelharen en ontwikkelde uiteindelijk de nog steeds populaire Tangle Teezer.

Antiklitborstels voor kinderen - haar zonder knopen

Bij kinderen is het borstelen van het haar vaak een probleem. Vooral voor kinderen met lang haar kunnen knopen en klitten erg pijnlijk zijn en wordt het kammen tot een marteling. Maar antiklitborstels hebben ook in de kinderkamer een revolutionaire werking. Ze ontklitten het haar van kinderen pijnloos en maken de verzorging van het haar een plezier voor moeder en kind.

Maar ook het juiste gebruik is belangrijk: Gebruik de detanglers eerst voor de onderkant van het haar en ontwar de uiteinden. Werk je dan langzaam omhoog naar de haaraanzet. Bij hardnekkige knopen is het aan te raden om de detangler langzaam door het haar te halen in plaats van snel te borstelen.

Wil je je haar zacht kammen? Ontdek de antiklitborstels bij parfumdreams. Daarmee kan je zelfs het meest hardnekkige haar voorzichtig ontklitten, of het nu droog is of nat.