Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Scheersets voor heren

9 Artikel

Scheersets voor mannen: cadeau voor een ander of voor jezelf

Een klassieke scheerset voor mannen is niet alleen een hoogwaardig geschenk, maar ook iets dat mannen in de loop van hun leven voor zichzelf kunnen kopen. Een scheerset voor mannen bestaat meestal uit de volgende basisproducten:

  • Scheerkwast
  • Safety razor
  • Scheerkom
  • Houder voor de scheerkwast

Nauwkeurig nat scheren met scheersets voor mannen

Bij de scheersets voor mannen wordt de scheercrème of scheerzeep met de kwast in de kom opgeschuimd en vervolgens op de huid aangebracht. In vergelijking met traditioneel scheerschuim heeft deze crème doorgaans een consistentie waarmee je zachter en preciezer kunt scheren. Ook blijft het schuim beter zitten en loopt het niet langs de kin naar beneden.

Hierdoor krijg je een nauwkeurig scheerresultaat waarbij je de huid zo min mogelijk belast en de haartjes voorzichtig worden verwijderd. De houder zorgt ervoor dat de kwast goed kan worden bewaard en dat het fijne dassenhaar niet beschadigd raakt door vocht. Ook kan de scheerkom onder de kwast worden geplaatst zodat er geen schuim of vloeistof op de badkamerkraan druppelt.

Welke andere redenen zijn er om te scheren met een scheerset?

Scheren met scheercrème of scheerzeep, safety razor en scheerkwast is beduidend duurzamer dan met scheerschuim. De crème gaat langer mee, er wordt minder verpakkingsmateriaal gebruikt en bij een safety razor hoeven de bladen veel minder vaak te worden vervangen. De kwast is gemakkelijk uit te spoelen.

Als je op zoek bent naar een duurzaam cadeau voor mannen, is een scheerset een perfect idee. Zelfs mannen die een baard dragen, moeten regelmatig de randen bijwerken en zorgen voor een gelijkmatige contour, waarvoor een scheermes nodig is.

Een scheerset: het perfecte cadeau voor mannen?

Als je geen idee hebt wat je je vader, broer, oom, vriend of man moet geven voor de verjaardag of voor kerst, dan is een scheerset voor mannen misschien een goede tip. Kiezen voor een set van hoge kwaliteit loont, want in het gunstigste geval gaat hij een leven lang mee. Dit maakt dit cadeau een bijzonder duurzame optie.

Zelfs de hogere prijs van een scheerset voor mannen in vergelijking met een bus scheerschuim en een scheermesje betaalt zich uit, als je bedenkt hoeveel langer scheercrème en een safety razor meegaan en dat je de producten daardoor aanmerkelijk minder vaak hoeft te kopen.

Een scheerset hoeft echt niet duur te zijn. Zelfs voor een kleiner budget zijn er geschikte sets die lang meegaan en aan alle eisen voldoen. Wie liever geen dassenhaar wil gebruiken en iets anders zoekt voor dit dierlijke product, vindt gegarandeerd een goed alternatief. Er zijn synthetische kwasten die ook overtuigen en een goed resultaat opleveren.

Scheersets voor mannen: een grote keuze bij parfumdreams

Bij parfumdreams vind je een groot assortiment aan scheersets voor mannen als cadeau. Of je nu gaat voor de klassieke versie met dassenhaar of een synthetisch alternatief – er is iets voor elke smaak. En met dit perfecte cadeau voor mannen geef je een goed product waar de ontvanger jarenlang plezier van zal hebben. In de komende jaren kun je altijd nieuwe scheerbladen of nieuwe scheercrème cadeau doen, want die worden voortdurend opgebruikt of moeten regelmatig worden vernieuwd.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube