Föhns

85 Artikel
41
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Föhns: je haar op een veilige manier drogen

Haardrogers zijn er in verschillende soorten en zijn waarschijnlijk een van de meestgebruikte apparaten voor de dagelijkse haarstyling. De voornaamste functie is het zachtjes drogen van het haar. Maar een föhn wordt ook gebruikt voor het creëren van kapsels en als stylingtool. Er zijn vele merken haardrogers verkrijgbaar bij parfumdreams.

Wat een föhn allemaal zou moeten kunnen

Niet elke föhn is hetzelfde. Er is inmiddels een uitgebreid assortiment aan föhns voor elk haartype en elke styling op de markt. Vaak bieden de fabrikanten ook bijpassende accessoires om het apparaat aan te passen aan jouw haarstructuur.

  • Met verschillende warmtestanden kan de warmte worden aangepast aan het betreffende haartype. Op deze manier wordt het haar niet te veel belast. Dun en fijn haar droogt snel, ook met weinig warmte, terwijl dik haar iets meer warmte kan verdragen.
  • Een speciale knop voor koude lucht kan worden gebruikt om föhnkapsels te fixeren.
  • Ionentechnologie is een bijzonder populaire functie bij haardrogers. De negatief geladen ionische lucht zorgt dat het haar beter te stylen is. Bovendien droogt het haar niet uit en krijgt het een stralende finish. De functie zou ook rondvliegend haar tegengaan.

In principe geldt: gebruik voor het föhnen altijd een geschikte heat protection spray zodat je haar minder wordt belast. Dit kan haarbreuk, gespleten punten en schade door hitte helpen voorkomen.

Droogkappen voor prachtige kapsels

Professionele droogkappen zijn er in diverse uitvoeringen, onder andere met statief, zonder statief en met een opblaasbare kap. Droogkappen ondersteunen bij het creëren van golven of het drogen en krullen van het haar met rollers. Deze beautytool verdeelt de warmte gelijkmatig zodat het haar niet overmatig wordt belast.

Voor kleine badkamers: krachtige wandhaardrogers

Heb je weinig ruimte? Dan zijn föhns met wandmontage een supergoed alternatief voor je dagelijkse beautyroutine. Naast dat ze een krachtige motor hebben, zijn deze haardrogers ook altijd binnen handbereik. Sommige modellen hebben al een geïntegreerd stopcontact om andere beautytools van stroom te voorzien. Als alternatief zijn er ook föhnhouders los verkrijgbaar. Deze kun je op een voor jou handige plaats aan de muur bevestigen.

Koop föhns voor perfect gestyled haar bij parfumdreams

Bij parfumdreams vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige föhns, die niet alleen je haar in model brengen, maar er ook nog eens chic uitzien. Bijpassende accessoires zoals diffusers en compacte mondstukken worden vaak meegeleverd, zodat je je haar perfect in de door jou gewenste look kunt stylen.