Je favoriete producten tegen een bijzondere prijs

Menu

Parfumdreams

Contouring paletten

4 Artikel

Met contouring paletten de gezichtsvorm definiëren

Een beetje modelleren zorgt al voor veel effect: wie het contouren beheerst, haalt het beste uit zijn gezichtsvorm. Het spelen met bronzer en highlighter maakt de neus smaller, accentueert de wangen en verdoezelt een wijkende kin of een hoog voorhoofd. Geen wonder dus, dat contouring paletten intussen tot de basisbenodigdheden behoren van iedere beauty queen.

Zo vind je de juiste contourkit

Poederig of crèmeachtig? Die keuze hangt sterk af van je huidtype. Poederige contouringproducten zijn doorgaans gemakkelijker aan te brengen en heel eenvoudig te blenden. Ze zijn echter alleen geschikt voor een droge huid. Een crèmeachtig contouring palette heeft een hogere pigmentatie en dekt daardoor beter. Op een vette huid kan het echter vlekken veroorzaken.

Lichte of donkere huid? De keuze van de optimale contourkit hangt af van je natuurlijke teint. Bij een zeer lichte huid mag de kleur niet te donker zijn, omdat het anders onnatuurlijk overkomt. Ga voor matte producten die maximaal twee tinten onder je huid liggen. Hoe donkerder je huid, des te donkerder mag ook het contouring poeder zijn.

Welke toebehoren heb je nodig bij contour palettes?

Om ervoor te zorgen dat het magische modelleren van je gezicht echt goed lukt, heb je nog wat spulletjes nodig. Poederige contouring kun je het best aanbrengen met een fluffy kwast. Hiermee kun je het product perfect over je huid verdelen en blenden. Je look ziet er mat en natuurlijk uit.

Bij een crèmeachtige consistentie kun je het best een brede foundationkwast gebruiken. Maar je kunt ook een beautyblender gebruiken. Waar je ook voor gaat: zorg ervoor dat je voor ieder product in je contouring palette een eigen tool gebruikt, om ongewenste vermengingen te voorkomen. Optimaal blenden is belangrijk om te voorkomen dat er randjes ontstaan.

Koop contouring palettes bij parfumdreams

Of je nu een beginner bent of een beautyqueen: bij parfumdreams vind je contouring palettes voor ieder budget en ieder huidtype. Een kleine contourkit is ideaal voor onderweg en past in iedere handtas, terwijl je met de grote palettes spannende looks creëert. Definieer je gezicht: natuurlijk kun je de bijpassende toebehoren ook meteen bij ons kopen, zodat je thuis meteen aan de slag kunt.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube