25%* korting op de Dag van de geur

Menu

Parfumdreams

Haarspelden – discrete beauty-accessoires voor stijlvol haar

Haarspelden zijn niet meer weg te denken uit de badkamer. De onopvallende accessoires fixeren losse strengen, houden je knotje in model of geven je haar glanzende highlights. Ze komen heus niet alleen van pas als je je haar op bijzondere wijze hebt opgestoken. Ook op gewone dagen of op het werk zijn deze haarspelden een opvallende verschijning.

De klassieke schuifspeld: De bobby pin

Op het eerste gezicht is deze haarschuifspeld gewoon een speciaal gebogen stuk draad. Maar als je goed kijkt, zie je subtiele verschillen. Ten eerste is de grootte van belang. Kleinere haarschuifspelden zijn ideaal voor dun haar, omdat ze zelf heel licht zijn. Het langere model van de bobby pin houdt daarentegen zelfs dik, zwaar haar in bedwang. Bovendien zorgt hij ervoor dat gestylde golven en intensief geföhnde kuiven de hele dag in model blijven.

Wat voor haarspelden zijn er nog meer?

Naast de klassieke bobby pin zijn er nog andere schuif- en opsteekspelden. Ieder model heeft zijn eigen functie. Om je te helpen altijd de juiste aankoopbeslissing te nemen, volgt hier een kort overzicht:

  • Golvende schuifspelden: dit model bobby pin is de handige allrounder voor elk kapsel. Hij zorgt voor stabiliteit en dringt zich niet op de voorgrond.
  • U-vormige opsteekspelden: deze variant van de klassieke haarspeld kun je openbuigen om kunstig opgestoken haar bij elkaar te houden of je knotje te stabiliseren.
  • Brede haarspelden: voor het snel opspelden van een haarstreng en voor overal waar ze gezien mogen worden.
  • Scroo haarspiralen: met deze speciale haarspeld kan zelfs extreem dik haar goed bij elkaar worden gehouden.
  • Haarspelden en haarklemmen met versieringen: glanzende steentjes, fijne ornamenten of felle kleuren geven je haar iets extra’s en zorgen voor veel bewonderende blikken.

Heb je nog nooit haarspelden gebruikt? In het begin kan het lastig zijn om met die fijne metalen accessoires te werken. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, staat niets je meer in de weg om kunstige kapsels te maken zoals een echte professional.

Haarspelden en haarklemmen correct gebruiken – tips en trucjes

Golvende haarschuifspelden moet je altijd met de gladde kant naar boven inbrengen. Dit geeft je meer grip en houdt je kapsels stabiel. Apropos stabiliteit: een beetje droogshampoo direct op de haarklem zorgt ook voor een antislipeffect. Op zoek naar haarspelden in een speciale kleur? Met bonte nagellak hoef je niet verder te zoeken. Vooral van brede haarspelden maak je op deze manier kleurrijke eyecatchers voor elk kapsel.

Let er bij het kopen van je favoriete haarspelden altijd op dat de punt rond is. Anders kan het haar beschadigd raken en kunnen er snel pijnlijke halen ontstaan bij het opsteken van je haar. Raak je je haarspelden altijd kwijt? Een klein plastic doosje zorgt ervoor dat je ze altijd bij de hand hebt.

Ontdek nu opsteek- en schuifspelden bij parfumdreams

Het maakt niet uit of het volgende bal voor de deur staat of dat je een romantisch kapsel nodig hebt voor je eerste afspraakje: bij parfumdreams heb je een grote keus aan haarspelden en haarklemmen voor ieder haartype. Je kunt immers nooit genoeg van deze slimme beauty-accessoires in huis hebben.

Misschien vind je dit ook leuk

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 27-06-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube