Abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, tips van experts en nog veel meer!

Menu

Parfumdreams

Baardscharen: Persoonlijke stijl voor jouw baard

Voor een aantrekkelijke baard moet je wel moeite doen. Verzorgen, bijknippen, styling – dat vereist het gebruik van de meest uiteenlopende producten en apparaten. Baardscharen zijn daarvoor een belangrijk hulpmiddel om jouw baard vakkundig te arrangeren. Ze zorgen voor een gelijkmatig uiterlijk en voorkomen daarmee afgebroken punten en schade aan de haarstructuur.

Met een baardschaar naar de finishing touch van je baardstyling

baardtrimmers en tondeuses zijn voor het bijknippen en trimmen van de baard een goede keuze. Fijne baardharen en zelfs plekken waar je niet zo makkelijk bij kunt komen, vormen voor wendbare en kleine baardscharen geen enkel probleem. Uitstekende baardharen kun je met de baardschaar eenvoudig zelf bijknippen – en zorgt zodoende voor een mooie cut van je baard.

Mocht je jouw baard alleen met een baardschaar willen knippen dan vereist dit niet alleen gevoel, tijd en uithoudingsvermogen, maar ook een baardkam.. Voor beginners verdient het aanbeveling om de baard eerst met een baardtrimmer in te korten en vervolgens het fijne werk te doen met de baardschaar. Hoe meer ervaring je hebt in de omgang met de baardschaar, hoe eenvoudiger het zal worden om de gehele baard met de schaar te bewerken.

De perfecte baardschaar kopen

Om de juiste baardschaar voor jou en jouw wensen uit te kiezen, zijn er enkele criteria die je daarbij kunnen helpen:

  • Let op het materiaal: De perfecte baardschaar is meestal gemaakt van roestvrij staal. Dit voorkomt roest aan je schaar en zorgt ervoor dat deze lang meegaat. Verchroomde of vernikkelde baardscharen zijn acceptabel voor kort gebruik, maar ze gaan in de loop van de tijd roesten.
  • De messen zijn bepalend als het erom gaat de baardharen niet te beschadigen. Een hoogwaardig baardschaarmes heeft een gladde en een gekartelde zijde. De ideale lengte van het mes bedraagt tussen drie en vier en een halve centimeter.
  • De microvertanding vooral voor dikke robuuste baardharen belangrijk. Daarmee worden ze fijn gesneden.
  • De fijnafstelling zorgt voor het beste resultaat. Modellen die afstelling mogelijk maken door middel van een stelschroef of een kogelgewricht, verdienen aanbeveling.
  • De punt van de schaar kan spits of afgerond zijn. Spitse uiteinden zijn ideaal voor fijne werkzaamheden. Baardscharen met afgeronde uiteinden kunnen ook worden gebruikt voor het knippen van neus en oorharen – zonder dat je het risico loopt op verwondingen.

Verzorg je baard – en je baardschaar

Om ervoor te zorgen dat je lang plezier beleeft aan je perfecte baardschaar, mag het onderhoud niet tekortschieten.

Ontdoe, na elk gebruik, de baardschaar van haren en stof. Reinig deze aansluitend met een vochtige doek en maak deze droog. Breng af en toe een drupje olie aan op de scharnierverbinding of de schroef en berg deze op in een gesloten etui, zakje of tasje.

Baardscharen kopen bij parfumdreams

In het assortiment van parfumdreams vind je heel eenvoudig jouw nieuwe baardschaar. Laat je binnen enkele seconden de producten tonen die voldoen aan jouw criteria en kies je nieuwe baardhaar uit. parfumdreams Levert jouw lievelingsproduct snel en goedkoop op het door jou gewenste adres.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube