Slechts 48 uur! -22%* korting

Menu

Parfumdreams

Zelfbruinerhandschoenen

9 Artikel

Zelfbruiner handschoenen: daarom zijn ze zo nuttig

Wie zijn huid wil verwennen met een bruin kleurtje, hoeft daarvoor niet in de zon te gaan liggen. Zelfbruiners zijn er ook en zorgen voor een zomerse teint, en dat volledig zonder schadelijke uv-stralen. Bij het aanbrengen voorkomen zelfbruiner handschoenen strepen in je kunstmatige bruine teint. Met deze tanning handschoenen kun je de zelfbruiner egaal aanbrengen en zorg je er tegelijkertijd voor dat je handpalmen niet oranje worden.

Zelfbruiner handschoenen voorkomen dat je handen in contact komen met de tanning vloeistof. Je handpalmen zijn immers het deel van je lichaam dat de hele tijd tijdens het aanbrengen met de zelfbruiner in aanraking komt, waardoor de kleur daar veel intensiever zou worden.

Een handschoen voor zelfbruiner is bovendien een duurzaam product: je kunt hem na gebruik wassen en zo keer op keer hergebruiken. Bovendien draagt een tanning-handschoen bij aan een beter tanning-resultaat, wat uiteindelijk de doorslaggevende reden voor de aankoop zou moeten zijn. Je licht gebruinde teint moet er immers streeploos, egaal en natuurlijk uitzien. Je wilt niet dat sommige plekken lichter of donkerder zijn dan andere.

Zelfbruiner handschoenen: hier moet je bij het gebruik op letten

Om ervoor te zorgen dat het effect van de tanning handschoen ook werkelijk zichtbaar is op je huid, moet je je huid eerst goed voorbereiden:

  • Gebruik eerst een peeling en verwijder dode huidcellen. Daarvoor kun je ook een peelinghandschoen gebruiken.
  • Scheer dan je huid – bij voorkeur een dag voordat je de zelfbruiner gebruikt, zodat je huid kan herstellen van het scheren. De zelfbruiner kan gelijkmatiger worden aangebracht op een gladde huid, wat voor een mooier resultaat zorgt.
  • Na het scrubben en scheren kun je je huid het best insmeren met crème om haar perfect voor te bereiden op het aanbrengen van de zelfbruiner.

Zo werkt het aanbrengen van zelfbruiner met een tanning handschoen

Nadat je je huid hebt voorbereid, kun je de zelfbruiner op de gewenste lichaamsdelen aanbrengen en zachtjes inmasseren met de zelfbruiner handschoen. Zo gaat dat het best:

  • Doe de zelfbruiningscrème direct op de handschoen.
  • Begin met het aanbrengen van de crème op je benen. Sla je voeten eerst over.
  • Maak daarbij cirkelvormige bewegingen en sla geen centimeter over. Zo weet je zeker dat elke centimeter van je huid gelijkmatig met de zelfbruiner in contact is gekomen.
  • Tot slot verdeel je alleen de resten van de zelfbruiner die zich nog op de handschoen bevinden over je voeten en handen.
  • Na het aanbrengen moet je minstens 15 minuten wachten voor je weer kleding aantrekt. Trek bij voorkeur eerst kleding aan die vies mag worden.

Terwijl je zonder tanninghandschoen na het aanbrengen van de crème je vingers lang moet wassen en scrubben zonder dat je de oranje kleur daarmee zelfs helemaal kunt vermijden, hoef je de handschoen alleen maar uit te doen en je kunt alles meteen weer met je handen vastpakken, zonder bang te hoeven zijn dat je handen afgeven. Zelfbruiner handschoenen kun je probleemloos wassen en zo telkens weer gebruiken.

Tanninghandschoenen voor een streeploze bruine teint bij parfumdreams kopen

Een handschoen voor zelfbruiner is een goede investering wanneer je zelfbruiner wilt gebruiken. Bij parfumdreams vind je een groot assortiment handschoenen en kun je meteen ook de gewenste zelfbruiner kopen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 23-05-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube