Reisverpakkingen

2 Artikel

Ontspannen je koffer pakken met reisformaten

De koffers zijn gepakt, maar helaas nog te zwaar? Veel van de producten die je nodig hebt voor je beautyritueel zijn ook verkrijgbaar in reisverpakkingen. Dit bespaart je onnodig zware bagage en zo hoef je geen producten over te schenken in kleinere verpakkingen die misschien niet helemaal lekvrij zijn.

Producten in reisverpakking – perfect voor handbagage

.

De maximale hoeveelheid vloeistof die in handbagage mag worden meegenomen, is voor vliegreizen aan strenge regels gebonden. Dus als je slechts met één stuk handbagage reist, kan dit best eens problemen opleveren. Bodylotion, douchegel, shampoo – alle grote verpakkingen die in de badkamer staan kunnen helaas niet mee op reis.

Het is daarom een goed idee om body wash enlichaamsverzorging in een reisverpakking mee te nemen. Zo voelt de beautyroutine in het hotel net zo goed en uitgebreid als thuis. Nog een voordeel: de kleine reisformaat producten zijn meestal leeg aan het eind van de vakantie. De verpakking blijft dus achter op de vakantiebestemming en zo is er meer ruimte in de koffer voor vakantiesouvenirs.

Producten in reisverpakkingen kopen bij parfumdreams

Het maakt niet uit of je je volgende bestemming bereikt per vliegtuig, auto of trein: maak je bagage lichter door geen onnodig grote verzorgingsproducten in te pakken. Met reisverpakkingen bespaar je gewicht zonder aan comfort in te boeten. Bij parfumdreams vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende reis: body wash in reisverpakking, lichaamsverzorging in reisverpakking en nog veel meer.