Puntkammen

43 Artikel
2
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Puntkammen: accessoires voor precisiewerk

Puntkammen worden meestal gebruikt bij haarstyling om een goede scheiding te maken. Toch kunnen deze geweldige stylingproducten veel meer: ze helpen namelijk niet alleen bij het ontwarren en het maken van scheidingen, maar ook bij het creëren van verschillende kapsels die precisie vereisen. Daarom is de puntkam een onmisbaar hulpmiddel voor elke stylingliefhebber.

Functies van een puntkam

Puntkammen hebben een lange greep die het mogelijk maakt om het haar gemakkelijk vast te pakken en in de gewenste richting te kammen. Alhoewel de puntkam een eenvoudige vorm heeft, kan hij voor meerdere doeleinden tegelijk worden gebruikt:

  • Ontwarren: met een puntkam kun je je haar kammen en voorzichtig ontklitten.
  • Glad maken: kammen maakt het haar glad en geeft het meer textuur.
  • In model brengen: je brengt je haar in model en maakt individuele krullen.
  • Een scheiding aanbrengen: met de punt van je kam maak je een keurige scheiding, het haar kan goed in model worden gebracht.
  • Scheiden: de puntkam is heel geschikt om haarstrengen te scheiden, wat bijvoorbeeld handig is bij het verven van je haar.

Juist omdat de puntkam zo veelzijdig kan worden ingezet en tegelijkertijd ongelooflijk makkelijk in het gebruik is, is hij ideaal voor je styling en mag hij in geen enkel badkamerkastje ontbreken. Maar hij is ook heel handig voor onderweg dankzij het praktische formaat: hij past in elke handtas.

Welke puntkammen zijn er?

Er is een uitgebreid assortiment puntkammen in verschillende vormen, afmetingen en gemaakt van verschillende materialen. Sommige puntkammen hebben afgeronde tanden, zodat je je haar voorzichtiger in model kan brengen. Andere hebben smallere tanden om je haar makkelijker te stylen Het maakt niet uit of een kam gemaakt is van hout, metaal of kunststof: stylingfans moeten altijd die puntkam kiezen die het beste past bij hun individuele haartype en hun dagelijkse verzorging.

Welke puntkam past het best bij mij en mijn haar?

Van steil haar tot weelderige krullen: met een puntkam kun je talrijke kapsels goed in model brengen. Als je steil haar hebt, gebruik dan de puntkam om een goede scheiding te maken en kam het haar in de gewenste richting. Wil je prachtige krullen, gebruik dan de puntkam als je haar nat is en je krullen gaat maken. Voor fijn haar is een puntkam bijzonder geschikt om je haar te touperen en op deze manier volume en textuur aan te brengen.

Koop nu puntkammen online bij parfumdreams

Puntkammen worden al tijden beschouwd als een onmisbaar hulpmiddel bij het creëren van prachtige kapsels. Daarom is deze kam voor vele mensen niet meer weg te denken uit de dagelijkse haarverzorging. Vooral als er een speciaal event voor de deur staat of als je in het dagelijks leven wilt schitteren met een mooie look: de puntkam maakt hairstyling veel gemakkelijker. In het assortiment van haarverzorgingdie bij je past.