Fanola

161
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Fanola: Italiaanse haarverzorging met passie en creativiteit

Het haarverzorgingsmerk Fanola is made in Italy en staat voor passie, een trendy imago en voor een constante productontwikkeling. Het merk werd in het jaar 2005 opgericht door een groep van meerdere bedrijven. Het merk behoorde binnen de kortste tijd tot de top van professionele haarverzorgingsproducten en overtuigt tot vandaag de dag met telkens nieuwe producten en innovaties.

Fanola producten staan voor zeer effectieve ingrediënten voor alle haartypes. Met een constante hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs – 100 ml shampoo kost ongeveer 5 euro – staat Fanola voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat maakt het voor iedereen mogelijk Fanola te kopen. Het merk is namelijk betaalbaar en ondersteunt de dagelijkse verzorging zonder in te boeten aan kwaliteit en effectiviteit.

Wat kenmerkt producten van Fanola?

De Fanola shampoos worden dierproefvrij ontwikkeld en passen bij alle haartypes. Gekleurd blond haar, natuurlijk bruin of een knalkleur, voor elke kleur heeft Fanola het juiste product in het assortiment. Naast haarverzorgingsproducten als shampoos, haarmaskers en conditioners zitten er ook haarstylingproducten in het assortiment. Zo kan de volledige haarverzorging met Fanola producten worden gedaan.

Het merk heeft bovendien een modern imago en staat voor Italiaanse levensvreugde en kwaliteit. Wie een betrouwbare partner zoekt voor haarverzorging is bij Fanola aan het juiste adres.

Welke haarverzorgingslijnen zijn er bij Fanola?

Fanola producten zijn zowel apart als direct in een totaalpakket te kopen. De afzonderlijke verzorgingslijnen bieden namelijk altijd tegelijk meerdere producten aan, zoals:

  • Fanola No Yellow: een ongewenste gele gloed in gekleurd blond haar is heel makkelijk te verwijderen met de producten uit de lijn Fanola No Yellow. Paarse pigmenten zorgen voor een koelere blonde kleur met een lichte zilveren glans. Bij grijs haar is het met de producten van No Yellow zelfs mogelijk dat het haar stralend wit wordt.
  • Fanola No Red: deze shampoo is voor bruin haar ontwikkeld en ondersteunt de natuurlijke kleur. De verzorgingslijn die verder nog uit een shampoo nog uit een haarmasker bestaat, laat een ongewenste rode kleur verdwijnen.
  • Fanola No Orange: ook deze verzorgingslijn neutraliseert ongewenste kleuren in het haar en dan met name bij donker gekleurd haar. De producten laten koperen reflecties verdwijnen, hydrateren het haar en voorkomen dat de hoofdhuid uitdroogt. De shampoo en het verzorgende masker zijn daarom zelfs geschikt voor dagelijks gebruik.

Niet alleen gekleurd haar profiteert van Fanola. Het merk biedt ook voor een natuurlijke haarkleur de juiste producten die het haar verzorgen, voeden, laten glanzen en die haarbreuk verminderen. Zelfs voor permanent zit er een speciale Fanola shampoo in het assortiment.

Fanola kopen en van goede aanbiedingen profiteren

Bij parfumdreams kun je de producten van Fanola kopen en van voordelige prijzen profiteren. Bovendien worden de producten van Fanola comfortabel thuisbezorgd. Verzorgende maskers, stylingmaskers, oliën, shampoos of stylingcrèmes – er is een ruime keuze, zodat er bij Fanola voor ieder wat wils is.