Living Proof

55
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Living Proof: bijzondere haarverzorgingsproducten voor elk haartype

De producten van Living Proof staan voor bijzondere haarverzorging. In 2005 kwamen wetenschappers en haarstylisten in Boston bijeen om haarproblemen de wereld uit te helpen en niet langer te camoufleren. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkelde Living Proof haarverzorgingsproducten die de wereld op zijn kop zouden zetten. Jennifer Aniston is sinds 2012 mede-eigenaar en tegelijkertijd ambassadeur van het innovatieve merk.

Producten van Living Proof: baanbrekende haarverzorging

De innovatie in de beautywereld: sinds de oprichting verwierf Living Proof 120 wereldwijde patenten en ontwikkelde het bedrijf ruim 450 buitengewone composities voor haarverzorgingsproducten. De haarverzorgingsproducten van Living Proof verhelpen haarproblemen zoals vettig of pluizig haar. Het merk staat met de boodschap 'We are the science. You are the living proof' helemaal achter de ontwikkelingen.

Alle producten van Living Proof zijn dierproefvrij en van de PETA-organisatie heeft het bedrijf voor de ontwikkelingen het label 'Cruelty free' gekregen.

Individuele haarverzorging van Living Proof voor elk haartype

Het bedrijf heeft voor elk haartype een unieke haarverzorgingsformule ontwikkeld. Living Proof biedt in totaal zes verzorgingslijnen met uiteenlopende producten als shampoo, conditioner, haarcrème of haarspray aan:

Het Perfect Hair Day System geeft je haar volume en maakt je haar soepel, sterk en glanzend. Verder zorgt het dat je je haar minder vaak hoeft te wassen. Van deze lijn zijn ook shampoo, droogshampoo, conditioner en haarcrème verkrijgbaar. De producten zijn perfect voor normaal en snel vet wordend haar.

Krullend haar stelt bijzondere eisen aan haarverzorgingsproducten. De speciale Living Proof Curl-lijn voor krullend en golvend haar verzorgt de prachtige krullen met een waardevolle formule van babassu en zonnebloem. Tegelijkertijd versterken de producten het haar en laten ze klitten verdwijnen. Met de producten tegen pluizig haar van Living Proof kun je pluizig haar tot wel 92% verminderen.

Dunne haren die sluik ogen kun je met de speciale verzorgingslijn Living Proof Full extra volume geven en dikker maken. Met het gepatenteerde Healthy Hair-molecuul OFPMA versterkt deze geheel sulfaatvrije lijn je haar van binnenuit. Ook geverfd of chemisch behandeld haar krijgt met deze innovatieve verzorgingslijn een stralend mooie look.

Producten van Living Proof zijn siliconenvrij

Living Proof vertrouwt op innovatieve formules die met behulp van biotechnische wetenschappen zijn vastgesteld. De verzorgingsproducten bevatten geen siliconen, sulfaten, parabenen, chemicaliën op basis van aardolie, genetisch gemanipuleerde organismen en geen synthetische kleurstoffen.

Koop haarverzorgingsproducten van Living Proof online bij parfumdreams

Stralend mooi gezond haar dankzij de innovatieve formules uit de onderzoekslaboratoria in Boston (VS). Kies de juiste verzorgingslijn van Living Proof en dan ben jij ook het levende bewijs dat deze formules werken. Altijd gezond en sterk haar – zonder twijfelachtige bestanddelen. Ontdek jouw favoriete producten bij parfumdreams.